İzmir'de yeğenini ezerek ölümüne neden olan hala ilk kez konuştu

İzmir'de yeğenini ezerek ölümüne neden olan hala ilk kez konuştu
İzmir'de 8 yaşındaki yeğeni Kutsal Hazar Eymen Kara'yı fark etmeyerek cip ile üzerinden üzerinden geçerek ölümüne neden hala Zerrin Kara, ilk kez yaşananları anlattı: "Şaka yapıyor sandım, ama kulağından kan akıyordu. Bağırdım kimse duymadı."

İzmir'de, bir rezidansın otoparkında 8 yaşındaki yeğeni Kutsal Hazar Eymen Kara'yı fark etmeyen hala Zerrin Kara'nın, cipin altında kalan yeğeninin üzerinden geçerek ölümüne neden olmuştu. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ise dehşete düşürmüştü.  

Görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından baba Adem Kara serbest bırakılan ablasının tutuklanmasını istedi.

hala-kaza.webp
Kanal D sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta’ programına  katılan hala Zerrin Kara, şunları söyledi: 

“Kazanın ardından kurtarma çabalarını da anlatan Kara, “Arabayı çalıştırmak için uğraştım, kilit ekranı çıktı aracı çalıştıramadım, kucağımda taşıdım, bağırdım, kimse sesimi duymadı, bir acil tıp uzmanı müdahale etti.”

Baba Adem Kara’nın “ihmal var” iddialarına yanıt verirken gözyaşlarına boğulan Kara “Bakan bir insan neden öldürür çocuğu, hiçbir şey boşluğunu doldurmuyor” dedi. 

Zerrin Kara’nın kardeşi Adem Kara hakkındaki iddiaları ise herkesi şaşkına çevirdi: “Eymen bende kalıyordu. Kardeşimin işi yok, bizden para istiyor. Eymen’in annesi yoğun bakımdayken Adem başkasıyla düğün yaptı, yıllarca eziyet etti, darp etti. Kanserden kaybettik, kısa bir süre sonra da Adem’in bir çocuğu oldu.” 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar