İzmir'de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

İzmir'de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi
İzmir genelinde akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış kısa sürede hayatı olumsuz etkiledi. Aşırı yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su baskını yaşanırken evlere giren su zor anlar yaşattı.

İzmir'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışın ardından caddeler suyla doldu. Araçlarda mahsur kalan için çekiciler müdaha etti. Cadde ve sokaklar su altında kalırken birçok evi su bastı. Evlere giren sular pompalar yardımıyla tahliye edildi.

 

 

 

İzmir'de, sağanak nedeniyle Yeşildere semtinde bulunan, semte ismini de veren Yeşildere taştı. Taşkın sırasında derenin çevresindeki demir korkuluklar sökülerek, sokaklarda sürüklendi. Birçok ev sel sularına teslim olurken, mahalle sakinleri kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştı. Yağmur sularının çekilmesinin ardından mahalledeki sokaklar sel sularının getirdiği çamur ve çöp içinde kaldı. Ekipler, temizlik çalışması yaparken, mahalle sakinleri sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.


'HER YAĞMURDA KORKU İÇİNDE KALIYORUZ'

Ayşe Çete, "Her yağmur yağdığında biz korku içinde kalıyoruz. Ben diyaliz hastasıyım. Büyüklerimiz bizlere bir çare bulsun. Hepimiz çok korktuk. Her yağmurda korkudan ne yapacağımızı bilmiyoruz” dedi.

METEROLOJİDEN UYARI


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden İzmir için sağanak yağış uyarısında bulunmuştu. 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar