İzmir'de böyle vicdansızlık görülmedi! Çarptıkları ceylanı...

İzmir'de böyle vicdansızlık görülmedi! Çarptıkları ceylanı...
İzmir'de yola çıkan ceylana 24 Kasım'da araba çarptı. Ceylan'ın yardımına yoldan geçen araçtakiler koşarak veterinere götürecekleri söylediler. Araştırma yapan Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü hayvanın veterinere götürülmediğini tespit etti.

Önce çarptı sonrası ise vicdansızlık!

İzmir- Seferihisar kara yolu Bademler mevkiinde yola fırlayan Ceylana araba çarptı. Yaralanan ceylanın yardımına, yoldan geçen araçtakiler koştu. Bu sırada M.K., ile Y.K., ceylanı veterinere götürmek için aracına aldı. İnceleme yapan Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri hayvanın veterinere götürülmediğini tespit etti.

İzmir'de aracın çarpması sonucu yaralanan ceylanı veterinere götürme bahanesiyle alan 2 şüpheliye, 24 bin lira para cezası kesildi. Şüpheliler veterinere götürmek için araçlarına aldığı hayvanın yolda telef olduğunu öne sürerken, yapılan araştırmada ise ceylanın toprağa gömülmediği tespit edildi.

Ekiplerin bilgi verdiği Urla İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler ifadelerinde veterinere götürmek için araçlarına aldıkları ceylanın yolda telef olduğunu öne sürdü .Fakat araştırma sonucu ceylanın toprağa gömülmediği ortaya çıktı.

 Bunun üzerine iki şüpheli hakkında Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından 24 bin lira idari para cezası kesildi. Jandarmanın başlattığı adli soruşturma ise devam ediyor.  

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar