İzmir'de 16 yaşındaki genç dehşet saçtı

İzmir'de 16 yaşındaki genç dehşet saçtı
İzmir'in Konak ilçesinde, 16 yaşındaki gencin pompalı tüfek ile rastgele ateş açması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaçan şüpheli, anneannesinin evinde suç aleti ile birlikte yakalandı.

İzmir'de 16 yaşındaki genç dehşet saçtı

Olay sabah saatlerinde Zeytinlik Mahallesi'nde meydana geldi. Elinde pompalı tüfekle sokağa çıkan M.B., rastgele ateş açarak çevredekileri endişelendirdi. Gencin silahından çıkan saçmaların isabet ettiği S.U. (30) yaralandı. Mahalle sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine gelen sağlık ekipleri S.U.'yu ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. 

ANNEANNESİNİN EVİNDE BULUNDU

Burada tedaviye alınan S.U.'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay sonrası kayıplara karışan şüpheli, polis ekiplerinin çalışmasının ardından anneannesinin evinde bulundu. Suç aleti ile birlikte yakalanan M.B., Konak İlçe Emniyet Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

DOSYASI KABARIK

Bu arada yapılan araştırmada gözaltına alınan M.B.'nin yağma, otodan hırsızlık, kapkaç, açıktan hırsızlık gibi suçlardan kaydı bulunduğu ve dosya firarisi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar