İzmir Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un apartmanında yangın çıktı!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un apartmanında yangın çıktı!
İzmir Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un yaşadığı apartmanda yangın çıktı. Uygur ile 6 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. 

İzmir'in Torbalı İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Koruluk Evleri'nde yangın çıktı. İzmir Torbalı Başkanı İsmail Uygur ile ailesinin yaşadığı apartmanda olay meydana geldi. Yangın büyüyünce Uygur'un dairesine de sıçradı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, apartman sakinleri tahliye edildi. 

izmirde-evi-yanan-belediye-baskani-dahil-7-kisi-dumandan-etkilendi-5757-dhaphoto1.jpg

Yangın, nedeniyle İsmail Uygur, eşi Afet Uygur ve çocukları Ege Uygur'un yanı sıra 4 apartman sakini dumandan etkilendi. Sağlık ekipleri, dumandan etkilenenlere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra 7 kişiyi Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

baskan-uygur-dan-o-iddialara-sert-yanit.jpeg

Burada tedavileri tamamlanan 5 kişi taburcu olurken, Uygur çiftinin Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Tedavisi devam eden Uygur çiftinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


Yangın çıkış sebebi ise henüz bilinmiyor. 

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar