İzmir depremi Yunanistan'ın Sisam adasını da vurdu! 2 ölü

İzmir depremi Yunanistan'ın Sisam adasını da vurdu! 2 ölü
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, merkez üssü Ege Denizi'nde 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem Yunanistan'ın Sisam adasını da vurdu. Adada şu ana dek 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

İzmir depremi Sisam adasını da vurdu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, merkez üssü Ege Denizi'nde 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. İzmir olmak üzere pek çok ilde hissedilen depremin Yunanistan'ın Sisam adasını da vurdu. Depremin hisseden halk sokaklara döküldü. Adada şu ana dek 2 kişinin öldüğü belirtildi.

İzmir'i vuran 6,'lık deprem, Yunanistan'ın Sisam (Samos) adasını da yıktı. 

Adada depremin hisseden halk sokaklara dökülürken, bir çok kilisenin duvarları, bazı evlerin de yıkıldığı ifade edildi. Depremin Sisam'da küçük tusunami etkisi yarattı.

sisam.jpg

Başkent Atina'dan Girit Adası'na kadar ülkedeki geniş bir alanda hissedilen depremde Sisam'da sayıda evin hasar gördüğü belirtildi.

Sisam Adası'nda biri ağır olmak üzere 10 kişinin yaralandığı, adadaki havalimanının çatısında meydana gelen çatlaklar nedeniyle uçuşların bir süre gerçekleştirilemediği aktarıldı. (AA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar