İzdivaç programında binlerce çifti evlendiren Esra Erol’dan çok konuşulacak tavsiye

İzdivaç programında binlerce çifti evlendiren Esra Erol’dan çok konuşulacak tavsiye
Sunucu Esra Erol, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına misafir oldu. Erol, gençleri evlilikten uzak durmaları için uyardı.

Candaş Tolga Işık'ın 'Az Önce Konuştum' programına konuk olan sunucu Esra Erol, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.


Erol, evlilik konusunda uyarılarda bulundu. İki körlülüğümüzün olduğunu vurgulayan ünlü sunucu, "; "Aile içindeki meseleleri göremiyoruz. Sosyal medyadaki olayları görüyoruz. Evin içinde bir gerçek aile oluşursa her şey daha iyi olur." dedi.

 

 

 

 

"BU İŞİN YAŞI YOK"


Gençlere uyarılar yapan Erol, "Gençler evliliğe uzak dursun. Tabii ki bu işin yaşı yok ama kendinizi tanıdığınız, bildiğiniz, ne istediğinizin farkında olduğunuz dönemde aile kurumuna adım atıyor olmanız, sizin evlilik hayatınızı da şekillendirecek. Kendinizi tanıyın, ne hissediyorsunuz bilin. Bu çok büyük bir sorumluluk" ifadelerini kullandı.

Atv'deki programıyla ilgili  de konuşan Esra Erol, "Orada olan her şey gerçek. Toplumda bunlar oluyor. Biz sadece bu olanları göremiyoruz. Bizim programımıza gelen herkes evrakları ile geliyor. Ben programda kendimi arabulucu olarak görüyorum. 'Bu kadar da olmaz' denilen olaylara biz de tanıklık ediyoruz" şeklinde konuştu. 
 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar