İYİ Parti'ye bomba katılım! O milletvekili tercihini yaptı

İYİ Parti'ye bomba katılım! O milletvekili tercihini yaptı
Devlet Bahçeli'nin isteğiyle MHP'den ihraç edilen Erhan Usta'nın, İYİ Parti'ye katılacağı ileri sürüldü.

UĞUR CAN BİÇER - GÜNBOYU 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin isteğiyle partiden ihraç edilen Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta tercihini İYİ Parti'den yana yaptı. 

Erhan Usta'nın daha önce Ali Babacan'ın DEVA Partisi'ne katılacağı öne sürülmüştü. 

erhan-usta-002.jpg

Günboyu'nun kulislerden edindiği bilgiye göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımıyla yarın Ankara Günay Düğün Salonu'nda İYİ Parti'ye katılım töreni gerçekleştirilecek. 

Erhan Usta'nın bu katılım töreninde yer alması bekleniyor. 

ERHAN USTA GÜNBOYU'NA KONUŞTU

Günboyu'nun ulaştığı Erhan Usta, şu an konuyla ilgili konuşmasının doğru olmadığını ifade etti. Usta, yarın düzenlenecek katılım töreninin ardından detaylı açıklama yapacağını belirtti.  

KIZININ DÜĞÜNÜNDE BİR ARAYA GELMİŞLERDİ 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA  Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın kızının düğününde bir araya gelmişlerdi. 

usta-dugun.jpg

Usta burada yaptığı konuşmada, "Canım kızım Ayşe Şeyma’nın bu mutlu gününde yalnız bırakmayan; Muhterem genel başkanlara ve saygıdeğer eşlerine, değerli milletvekillerine, bürokrat arkadaşlara, STK temsilcilerine, Samsunlu hemşehrilerime akrabalarıma ve bütün dostlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ederim." diye konuşmuştu. 

Ayrıca Erhan Usta, 30 Ağustos'ta Twitter'da Meral Akşener'i takibe almıştı. 

MHP'DEN NEDEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ?

MHP Merkez Disiplin Kurulu, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik AKP ile MHP arasındaki 'ittifak' görüşmeleri için "Jest ile rest arasında bir harf farkı var. İttifak olmazsa olmazımız değil” diyen Samsun milletvekili Erhan Usta'yı partiden ihraç etmişti. 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar