İYİ Partililerden Cahit Özkan hakkında suç duyurusu

İYİ Partililerden Cahit Özkan hakkında suç duyurusu
Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, İYİ Parti'ye, seçmenlerine ve üyelerine ağır ithamlarda bulunan AKP Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan hakkında, başta 81 il ve tüm ilçe teşkilatları olarak suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti. 

GÜNBOYU- ATAKAN ALKIŞ

Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, "Partimize, seçmenlerimize ve üyelerimize ağır ithamlarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan hakkında, İYİ Parti teşkilatları olarak, başta 81 il ve tüm ilçe teşkilatları olarak suç duyurusunda bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. 

Bunu yapmak durumundayız.  Çünkü bu iftiralar çok ağır. Bunlar, vatan hainliğiyle eş tutulacak ithamlar ve iftiralar.  Biz bunlara hiçbir zaman pabuç bırakmadık, bundan sonrada bırakmayacağız.  Biz bu partiyi kolay kurmadık.  İçinizden herhangi birine ben terör örgütü üyeliğiyle ilgili ithamda bulunacaksam onun gereğini en ağır biçimde yaparım.  Bunun gereğini yapmayıp televizyon kanallarında konuşmak sahtekârlıktır." ifadelerine yer verdi. 

İl Başkanı hakkında daha önce de iftiralarda bulunulduğunu söyleyen, Taşdemir "İl Başkanımız kendi hakkındaki iddiaların araştırılması için bizzat suç duyurusunda bulunmuş ve konuyu, kamuoyu ile paylaşmıştı.  Kesinleşen takipsizlik kararı ile bu konu açıklığa kavuştu ve cümle alem bunların müfteri olduğunu öğrendi. İl Başkanımız bir süre önce bir saldırıya uğradı" ifadelerine yer verdi. Saldırganın İl Başkanına yöneltilen iftiralardan etkilendiğini söyleyen Taşdemir,  "Kimsenin kimsenin hayatıyla oynamaya hakkı yok" dedi. 

AFYONKARAHİSAR'DAN DA SUÇ DUYURUSU

GÜNBOYU- NAZİFE  LAFCI

Öte yandan Afyonkarahisar İYİ Parti İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı da AKP Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan hakkında Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı'na gidip suç duyurusunda bulundular.
whatsapp-image-2021-09-03-at-14-29-08.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar