İYİ Partili Ümit Özdağ: “Erdoğan sakıncalı bir adım daha atıyor”

İYİ Partili Ümit Özdağ: “Erdoğan sakıncalı bir adım daha atıyor”
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Başka sakıncalı bir adım daha atıyor Erdoğan. Suriyelilerin ülkelerine dönmesi için Türkiye’nin yerine getirmesi için yeni bir şart oluşturuyor” ifadelerini kullandı.

Günboyu / Ali ÖZYİĞİT

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Meclis’te basın toplantısı düzenledi. Özdağ, gerçekleştirdiği basın toplantısında, Suriyelilerin ülkelerine geri döndüklerinde AKP’nin atacağı adımlara yönelik hükümete tepki gösterdi.

Özdağ'ın basın toplantısında ön çıkanlar şu şekilde:

“SURİYELİLERİN ÜLKELERİNE DÖNMESİ İÇİN…”

"Başka sakıncalı bir adım daha atıyor Erdoğan. Suriyelilerin ülkelerine dönmesi için Türkiye’nin yerine getirmesi için yeni bir şart oluşturuyor. O da Suriyelilere yeni yerleşim yerlerinin yapılması, iş ve aş ortamının sağlanması şartı. Türk Milleti yıllardan beri Suriyelileri Türkiye’de on milyarlarca dolar harcayarak besledi, baktı, güvenliğini sağladı. Ama şimdi bir de ülkelerine döndükten sonra evlerini yapacağız, yatırım alanları yapacağız.”

“KENDİ ŞEHİT AİLELERİNİZE, GAZİLERİNİZE, BUNLARI SAĞLAMIYORKEN…”

“Türkiye’de 7 milyon insan işsizken, kendi şehit ailelerinize, gazilerinize, bunları sağlayamıyorken, neden bir başka ülkenin vatandaşlarına ülkelerine geri dönmeleri için sizin için bunları yapmak zorundayız şeklinde bir şartın altına kendinizi sokarsanız bunun hiçbir şekilde akılcılıkla izahı yok.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar