İYİ Partili Türkkan: "Kimse bizi o partilerle yan yana tutmasın"

İYİ Partili Türkkan: "Kimse bizi o partilerle yan yana tutmasın"
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, katıldığı bir YouTube programında yaptığı açıklamada “Kimse bizi AKP ve CHP ile yan yana tutmasın” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Bizim TV isimli YouTube yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkkan, “İYİ Parti ile AKP arasında iş birliği olabilir mi?” sorusuna verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı:

“İYİ Parti ayakları üstünde duran, kendi geleceğini yönlendirme kabiliyeti olan, Türkiye’yi yönetmeye talip bir siyasi teşekküldür İYİ Parti. Kuruluş felsefesi de belli. Demokrasiden asla ödün vermeyen, Türkiye’nin bölünmesine ve üniter devlet yapısına zarar verebilecek tüm oluşumlara karşı duran, terörün karşısında dimdik duran kadroların kurduğu bir partidir İYİ Parti. Kimse bizi ne 17 senedir Türkiye'yi bu zavallı durumuna düşüren AK Parti'nin yanında göstermeye çalışsın, ne de HDP ile anayasa hazırlamaya gayret eden CHP ile beraber yan yana tutmasın”

Türkan CHP ile koalisyon ortağı olmadıklarına dikkat çekerek “Biz CHP ile aynı siyasi görüşe mensup iki parti değiliz. Biz CHP ile bir seçim ittifakı yaptık. Bu seçim ittifakında İYİ Parti çok ciddi anlamda fedakarlık yaptı. Bu fedakarlığı da siyaseti bilmemesinden değil, Türkiye'nin faydasına olacak diye yaptı” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar