İYİ Partili Kara: İbrahim Özkan AKP'lilerin kimyasını bozmuş

İYİ Partili Kara: İbrahim Özkan AKP'lilerin kimyasını bozmuş
Esenler Belediye Meclisinde İYİ Parti meclis üyesi Mikail Karapınar’ın konuşmasını tamamlamadan mikrofonunun sesinin kesilmesine Esenler İYİ parti ilçe Başkanı Ömer Kara’dan sert tepki geldi. Kara,” İBB grup başkanımız İbrahim Özkan AKP’nin kimyasını bozduğu belli” dedi.

GÜNBOYU HÜSEYİN KOÇ / İSTANBUL

Esenler İYİ Parti İlçe Başkanı Ömer Kara şöyle konuştu: Kimse İYİ partilileri farklı siyasi partilerle karıştırmasın, bizim bir duruşumuz var ve birileri gibi kula kulluk yapmayız. Bizim partimizde özgürlük var, her kişi özgür iradesiyle söylenecek olanı söyler.

İBB’de grup başkanımız İbrahim Özkan AKP’lilerin kimyasını bozduğu gibi Esenler’de de meclis üyemiz Mikail Karapınar AKP’lilerin kimyasını bozuyor. Karapınar’ın Esenler Belediye meclisinde yaptığı konuşması ülkenin gerçeğidir ve gerçekleri konuşması doğal olarak yanlış yapanları huzursuz yapar.

Meclis üyemiz iyi bir çalışma yaptı ve çalışmasını önce bana getirdi. Yaptığı çalışma okuduktan sonra ülkenin gerçeklerine parmak bastığını kendisine söyleyerek teşekkür ettim. 

“DOĞRULAR BİRİLERİNİ İNCİTSE DE DOĞRULARI SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ” 

Karapınar’ın konuşmasında ve yazılı metninde ne bir yalan var, ne bir hakaret var, ne de bir provokasyon var! Bakınız işin enteresan tarafı İBB grup başkanımız İbrahim Özkan AKP’nin kimyasını bozduğu belli. İYİ Parti hep doğruları söyledi, bundan sonrada doğrular birilerini incitse de doğruları söylemeye devam edeceğiz.

Esenler'i Türkiye’den ayrı göremezsiniz, bu ilçede 500 bin insan yaşıyor, onun için meclis üyemiz yerelden genele olumlu yapılan işleri konuştuğu gibi olumsuzlukları da konuşma özgürlüğüne sahiptir.  Biz ülkenin gerçeklerini hakaret yapmadan konuştuk.

AKP’liler uzun süre iktidarda olmaları kendilerini kibir abidesi yapmış, şımarmışlar ama yakında gidecekler. Bunların demokrasi anlayışı kişinin kürsü hakkını gasp etmekmiş.  Öyle ki Belediye Başkan yardımcısı ne yapacağını şaşırarak önce İBB Grup başkanımıza sonra bana saldırır tavır sergilemesi kendisinin aciz içinde olduğunu göstermiştir. Ortada bir provokasyon varsa onu kendileri yaptı. Bizler vatandaşlarımızı kandıranlara müsaade edemeyiz, her şeyin güllük gülistanlık olmadığını kendilerine anlattık. 

“GÖKSU, YALAN YANLIŞ SÖZLERİ İLE ALGI OLUŞTURMAYA GAYRET EDİYOR” 

Biz böyle baskılarla geri vites yapmayız, bundan sonra da doğruları söylemeye devam edeceğiz. Bizim AKP gibi partilere eyvallahımız olmaz. Göksu boş durmuyor durmamasının nedeni bir yerlere yaranmak için piar çalışması yapıyor. Yalan yanlış sözleri ile algı oluşturmaya gayret ediyor ama halkımız her şeyi gördü ve anladı. Biz üslubumuzu bozmadan bildiğimiz ve inandığımız doğru yoldan ayrılmadan çalışmalarımızı yapıyoruz. İnanın ki Ömer Çetinkaya iktidar değiştiği gün ilk itirafçı olacak, çünkü kendisi hukukçudur” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar