İYİ Partili Hüseyin Örs isyan etti: "Mutfakta enflasyon var"

İYİ Partili Hüseyin Örs isyan etti: "Mutfakta enflasyon var"
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Büyükliman Bölgesine yaptığı ziyarette, enflasyon ve pahalılık üzerinden AKP'ye yüklendi, "Mutfakta enflasyon var!" dedi.

Beraberinde İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Ali Sağır, Beşikdüzü İlçe Başkanı Serkan Dübüş, Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli, Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu,  Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe yöneticileri ile birlikte Beşikdüzü ve Vakfıkebir'de esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Örs'e yoğun ilgi vardı.

Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Hüseyin Örs, ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulundu.

'MUTFAKTA ENFLASYON VAR'

Son dönemde gelen aşırı zamların dar gelirliyi ezdiğini belirten Örs, "Aşırı  pahalılık millette ne moral bıraktı ne de dayanma gücü. Ak Parti 'görmüyor,  konuşmuyor, duymuyor' ama millet görüyor, konuşuyor ve herkes duyuyor. 20 yıllık iktidarın sonunda vatandaşı ekmeğe muhtaç ettiler. Ak Parti'nin 'ülke uçuyor, büyüyor, Avrupa bizi kıskanıyor' sözleri masal oldu. Döviz tırmanıyor, enflasyon uçuyor, daldan dala konuyor. Enflasyon mutfağa girdi, tencere kaynatmıyor. Mutfakta enflasyon var!  Sayın Cumhurbaşkanı 2002 yılında 'Vatandaşlar meydanda "açız" diye bağırıyorsa; kirayı, elektriği, suyu ödeyemiyorsa; yüzde 25'i açlık sınırının altındaysa ülkeyi bu hale mevcut hükümet getirmiştir.' demişti.

FATURA MİLLETE KESİLİYOR!

Ben de diyorum ki; 'Bugün millet geçinemiyorsa, işsizlik almış başını gitmişse, enflasyon tavan yapmışsa, bunun sorumlusu Ak Parti'dir.' Milleti açlığa mahkum ederken, lüks ve şatafat dolu yaşamlarının bedelini milletin sırtına zam ve vergi yükleyerek ödetiyorlar. Beceriksizliklerinin faturasını millete kesiyorlar." ifadelerini kullandı.

HARÇ BİTTİ, YAPI PAYDOS!

Milletin, İYİ Parti'ye teveccühünün her geçen gün daha da arttığına vurgu yapan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, "Ak Parti, artık yolun sonuna geldi. Seçim yakın. Kaybedeceğini anlayan Ak Parti, bu süreçte seçilebilmek için, her türlü oyunu yapıyor, manevrayı deniyor. Ancak milletimiz artık bu oyunlara inanmıyor. Harç bitti, yapı paydos! Çoğu gitti, azı kaldı. Milletin güveni ve desteği ile İYİ Parti iktidara yürüyor. İYİ Parti iktidarında, her bir vatandaşımız devletin gücünü ve desteğini hissedecek. Herkes, devletinin yanında  olduğunu görecek." dedi.

YENİ ÜYELERE ROZET TAKTI

Milletvekili Hüseyin Örs, Vakfıkebir İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda İYİ Parti'ye katılan üyelere rozet taktı. Burada yaptığı konuşmada "Partimize katılımlar sürüyor. İYİ Parti ailesi büyüyor. 4 yılda üye sayımız 5 katına çıktı. Hedefimiz Büyükliman Bölgesinde de birinci parti olmaktır.  Trabzon'da en çok milletvekili alan parti biz olacağız." ifadelerine yer verdi.

1-323.jpg1-323.jpg2-294.jpg3-180.jpg4-104.jpg

5-054.jpg6-030.jpg7-025.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar