İYİ Partili Başkan Ömer Sağol'dan İçişleri Bakanı Soylu'ya sert cevap

İYİ Partili Başkan Ömer Sağol'dan İçişleri Bakanı Soylu'ya sert cevap
İYİ Parti Tokat İl başkanı Ömer Sağol İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Tokat'a yaptığı ziyaretle ilgili açıklama yaptı: “Halkın arasına girip gezmek yürek ister, o yürekte genel başkanım Meral Akşener'de var” dedi.

GÜNBOYU - SAVAŞ KALKAN

Başkan Sağol; Rahmetli Süleyman Demirel'in bir transfer dolayısıyla sorulan " Demirel size sövüp duran o adamı neden partiye aldınız" sorusuna Demirel "Orada iken bize saldırıp bağırıyordu şimdi bizim kapıya bağladık karşı tarafa sövüyor" sözlerini hatırlattı.

Önce Varank şimdi Soylu bu iftiraların sonu gelmeyecek dedi. İl Başkanı Sağol; Bakan Soylu Hıdırlık meydanında ,Erbaa Ak parti gençlik kollarından geldiğini söyleyen gençlerden birinin, 27-28 dönem polis alımları ne zaman, TMYO ne zaman açıklanacak okullar açılıyor, yabancı öğrencilerin sorunlar çözülmedi diyen gencimize; AFAT için personel alımı, KPSS'den yeterli puan aldım işe düşük puanlılar girdi beni almadılar, babam çiftçi ürün para etmiyor diyen ilahiyat mezunu kızımıza;  özel güvenlik alımı, sağlık teknisyeni gencin iş bulamıyorum gibi tüm bu sorularına cevap vermeye çalışırken sesi çıkmayan sayın Soylu, meydanı boş bulunca Genel Başkanımıza  Sadece TV ve AKP toplantılarında bağırarak iftira atıyorsun.

İl Başkanı Sağol; Soylu'ya şöyle seslendi: Bakan gibi gel, fabrika ile gel, üretimle gel, tarım ve hayvancılığı destekleme projeleri ile gel İftiralarla gelme, genel başkanıma attığınız iftiraya yine genel başkanımın sözleriyle cevap veriyorum:

"Oslo'da ben yoktum, açılımda ben yoktum, Dolmabahçede ben yoktum, Haburdaki mahkemede ben yoktum, peşmergeye lahmacun ikramında ben yoktum, megri megri oynarken ben yoktum, teröristten konfeti temizlerken ben yoktum."

Halkın arasına girip gezmek yürek ister, o yürekte genel başkanım Meral Akşener'de var. Bu işler Printer'den çıkan sigorta poliçesi namesine, mecliste damat bakana omuz atma dalgasına benzemez diyen Sağol:

“Yürek; HDP 'nin isteklerine boyun eğmeyip T.C'yi tabelalara  tekrar asmak, andımızı okullarda tekrar okutmak, Sedat Peker'in ithamlarına cevap vermektir. Yapamadığınız için cevap veremediğiniz için bizlere iftira atıyorsunuz. Artık geminiz su alıyor, pusulanız bozuk  kaptanınız yorgun  zikzaklıyorsunuz kayalıklara çarpacaksınız”  dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar