İYİ Partili Akan zamları değerlendirdi

İYİ Partili Akan zamları değerlendirdi
“Türkiye ekonomik krizdeyken Angola’ya ‘sözde vize müjdesi’ veriyorlar”

GÜNBOYU MERT DEMİR

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, gündemden düşmeyen zam haberlerini değerlendirdi. İYİ Partili Akan, “Elektrik, doğalgaz, ÖTV, motorin gibi binlerce kaleme gelen zamlar ortadayken, Türkiye’yi büyük bir ekonomik krizin içine çeken iktidar, ‘Angola’ya vizeleri kaldırdık’ diyerek vatandaşlara sözde müjde veriyor” dedi. 

Uzun süredir gündemden düşmeyen zamlarla ilgili konuşan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, iktidarın vatandaşları zamlarla ve vergilerle cezalandırdığını söyledi. 

“EKONOMİK KRİZİN ÜSTÜNÜ KAPATMAYA ÇALIŞANLAR ANGOLA’YA VİZESİZ SEYAHATE SEVİNMEMİZİ İSTİYOR”

İYİ Partili Akan, “Vatandaşlarımız çok büyük bir zam ve vergi yükü ile cezalandırılmaya çalışılıyor. Elektriğe, doğalgaza ve motorine yapılan üst üste zamlar, vatandaşımızı canından bezdirmiş durumda. Türk Lirası, dövize karşı her geçen gün değer kaybediyor. 

Halk, enflasyonun açıklanan rakamlardan çok çok daha üzerinde olduğunu iliklerine kadar hissediyor. Artık 200 TL’ye bir poşet bile dolmuyor. Ancak bazı iktidar mensupları, 200 Euro’ya tüm ev alışverişinin yanında ev eşyalarını da değiştirebilen Almanların, 200 TL’ye bir poşeti dolduramayan bizleri kıskandığını söylüyor. 

Bu yalanlarla vatandaşlarımızı kandırmaya, ekonomik krizin üzerini kapatmaya çalışıyorlar ama yaptıkları her politika halkımızın daha da fakirleşmesine neden oluyor. Tüm bunlar olurken, Angola’ya vizenin kalktığı haberine de sevinmemiz bekleniyor” dedi.

“İYİ PARTİ İKTİDARINDA AĞIR VERGİ YÜKLERİ KALKACAK”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Elektrik, doğalgaz, ÖTV, motorin gibi binlerce kaleme gelen vergilere bakıldığında, iktidarın bu gidişle aldığımız her nefes için ayrı bir ‘temiz nefes vergisi’ çıkaracağını düşünüyoruz.

Ülkemizi bu hale getiren iktidar değişmeyen vatandaşımız refaha ulaşamayacak. İYİ Parti iktidarında söz veriyoruz ki ağır vergi yüklerini kaldıracağız, vatandaşımız bolluk ve refah içinde, hak ettiği şekilde yaşayacak. İlk seçimde iktidar olacağız ve Türkiye’nin üzerine güneş gibi doğacağız”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar