İYİ Partili Ahmet Erozan: Yolun sonuna geldiler

İYİ Partili Ahmet Erozan: Yolun sonuna geldiler
İYİ Parti Uluslararası Politikalar Başkanı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, Bursa ilçe ziyaretleri kapsamında Yıldırım’ı ziyaret etti.

GÜNBOYU GÖKHAN DERE ve KAZIM ÖZÇAR

 

Ziyaret programı kapsamında, Uludağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni, Akçağlayan ve Zümrütevler Mahalle Muhtarlarını ziyaret eden Erozan, Çiçek Caddesi esnafını ziyaret ederek, esnafın taleplerini, istek ve önerileri dinledi, vatandaşlarla bir araya geldi. 

iyi-parti-2.jpg

Vatandaşın derdini anlatacak bir muhatap bulmadığından yakındığını belirten Sayın Erozan “Çevredeki vatandaşlarla konuşma fırsatı bulduk. Bir vatandaşımız, sosyal yardımları muhtarların değil, AKP mahalle temsilcisinin listesine göre dağıtılıyor olmasından yakındı. Maalesef durum bu. Biraz sabır. Yolun sonuna geldiler.” dedi.

iyi-parti-3.jpg

Esnafın zor durumda olduğunu da belirten İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, “Esnaf, dayanacak gücümüz artık kalmadı, ayakta kalmaya çalışıyoruz diyerek yakınıyor. Esnafımız gerçekten zor durumda. Onların sesini duyurana kadar onların sesi olmaya devam edeceğiz ve dertlerine çözümler bulmaya çalışacağız ve bunun için koltuk değil ayakkabı eskiteceğiz.” dedi.

iyi-parti-4.jpgiyi-parti-5-001.jpgiyi-parti-6.jpgiyi-parti-7.jpg

iyi-parti-8.jpgiyi-parti-9.jpgiyi-parti-10.jpgiyi-parti-11.jpg

iyi-parti-12.jpgiyi-parti-13.jpgiyi-parti-14.jpgiyi-parti-15.jpg

iyi-parti-16.jpgiyi-parti-17.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar