İYİ Partili Ahmet Çelik'ten FOX Tv'ye ziyaret

İYİ Partili Ahmet Çelik'ten FOX Tv'ye ziyaret
İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, basın kuruluşlarına ziyaretlerine FOX TV ile devam etti.

FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ile görüşen Ahmet Çelik, "Gerçekleri halka duyurmak amaçlı habercilik anlayışı ile fark yaratan FOX TV, sadece muhalefetin değil, iktidarın da en çok izlediği bir kanal" dedi.

Çoğunluğu iktidar kontrolüne geçmiş basının ülke kamuoyunu oluşturduğu bir ortamda bile FOX TV'nin ana haber bültenleriyle halkın ilgi odağı haline geldiğine dikkat çeken Ahmet Çelik şöyle konuştu:

"Böyle bir ortamda FOX TV'nin reytinglerde 1 numara olmasının en büyük nedeni güvenilir olmasıdır. Reytingler de açıkça göstermektedir ki; FOX TV iddia edilenin aksine sadece muhalif kesimin değil, iktidar yanlısı vatandaşların da en çok izlediği bir kanaldır. Bu aslında çok büyük bir başarıdır. Akşama kadar iktidarı öven kanalları seyretmeyen iktidar taraftarları bile doğru haber alma ihtiyacını FOX TV izleyerek gideriyorsa, bu FOX TV'nin ne kadar doğru ve güvenilir yayıncılık yaptığının en somut göstergesidir. FOX TV bu özelliğiyle Türk medyasında farklı bir konuma sahip olmuştur. Emek verenleri tebrik edip başarılarının devamını diliyorum."

Ziyareti ve FOX TV hakkındaki tespitleri dolayısıyla Ahmet Çelik'e teşekkür eden Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk de, öncelikli ilkelerinin doğruluk ve güvenilirlik olduğunu belirterek bunlardan asla taviz vermediklerini vurguladı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar