İYİ Parti'li Ahmet Çelik'in basın kuruluşu ziyaretlerinin son durağı Halk TV oldu

İYİ Parti'li Ahmet Çelik'in basın kuruluşu ziyaretlerinin son durağı Halk TV oldu
İYİ Partili Ahmet Çelik, basın kuruluşlarını ziyaret ederek yöneticileriyle birebir görüşmeler gerçekleştiriyor. Ahmet Çelik'in bu konudaki son adresi Halk TV oldu.

İYİ Partili Ahmet Çelik, Halk TV'ye bir ziyaret gerçekleştirerek açıklamalarda bulundu.

Çelik, Türk basınının bugüne kadar hiç görülmemiş bir iktidar kuşatması altında olduğuna dikkat çekerek Halk TV'nin bu kuşatma dışında kalma başarısı gösterdiğini vurguladı. "Halk TV, bu kuşatma dışında kalabilmiş az sayıdaki yayın kuruluşlarından biri olarak toplumun doğru haber ihtiyacını mükemmel şekilde karşılamaktadır" dedi.

Özgür gazetecilik ve yayıncılık yapmanın pek de kolay olmadığı mevcut ortamda tek yanlı ve tek yönlü yayınlardan bunalan topluma, Halk TV'nin nefes aldırdığını kaydeden Çelik şöyle konuştu: "Bu yönüyle Halk TV gerçekten önemli bir görev yapmaktadır. İktidar yanlısı kanalların haberlerinden bunalan halkın, işin doğrusunu öğrenmek için başvurduğu adreslerin başında Halk TV ekranlarının gelmesi tesadüf değildir. Halka bu güveni veren Halk TV'ye yayın hayatında nice başarılı yıllar diler, emeği geçenleri tebrik ederim."

Çelik'in ziyareti dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş da, kurum olarak Türkiye'nin içinden geçtiği hassas süreçte ilkeli yayıncılık anlayışından ödün vermeden halkı aydınlatma görevlerini her şart altında sürdürmekte kararlı olduklarını vurguladı.

170820211550350583476.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar