İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan şehit babasına özür, Türkkan'a tepki

İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan şehit babasına özür, Türkkan'a tepki
İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün babasına ilişkin yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Ağıralioğlu ayrıca şehit babasından özür dilediklerini ifade etti.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri devam ettiği sırada sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu.

Türkkan paylaşımında, TBMM’den bir fotoğraf paylaşarak "Az evvel ziyaretçi sıralarında yer alan bu sarıklı cübbeli arkadaş kimdir acaba?" ifadelerini kullanmıştı.

Türkkan'ın paylaştığı fotoğraftaki kişinin Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk olduğu ortaya çıkmıştı.

"MİLLETİN DEĞERLERİ İLE KAVGA ETMEK BİZİM SİYASETİMİZ DEĞİLDİR"

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Twitter’dan yaptığı paylaşımla Lütfü Türkkan’a tepki göstererek "Milletin giyimi, kuşamı, yaşantısı, değerleri ile kavga etmek bizim siyasetimiz değildir" ifadelerini kullandı ve şehit babasından özür dilediklerini iletti.

İşte Ağıralioğlu’nun o paylaşımı:

"Her gördüğü sakallı, sarıklı ve cübbeliyi Ak Partili zannedip siyasi sataşma vesilesi yapma yanlışlığı, şehidimizin babasına maksadını aşan bir şekilde, bilmeden hürmetsizlik olarak yansıdı. Milletin giyimi, kuşamı, yaşantısı, değerleri ile kavga etmek bizim siyasetimiz değildir.

Bu sebeple hem özür dilemek hem de helâlleşmek için şehidimizin babası Asım Amcamızı arayarak, partimiz adına üzüntülerimizi ilettim.

Şehitlerimiz vatanın tapusudur ve onların geride kalan emanetleri devletin bütün kurumlarına iftihar ile girerler ve her daim baş tacı edilirler."

a1-001.JPGa2-002.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar