İYİ Parti ve CHP kurmayları Manisa basını ile buluştu

İYİ Parti ve CHP kurmayları Manisa basını ile buluştu
İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı ve CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından, yerel ve ulusal basında görev yapan basın mensuplarının sorunlarının dinlenmesi amacıyla geniş katılımlı bir "Basınla Buluşma Yemeği" düzenlendi.

GÜNBOYU- MANİSA MERT DEMİR

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın mensuplarının yaşadıkları sorunları dile getiren Millet İttifakı siyasetçileri, bu kez de gazetecilerle düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

MİLLET İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKANLARI DA YEMEĞE KATILDI 

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban'ın öncülüğünü yaptıkları "Basınla Buluşma Yemeği"ne, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Saadet Partisi İl Başkanı Zekai Yılmaz, Demokrat Parti İl Başkanı İdris Mecek ve Gelecek Partisi İl Başkanı Nurten Onultmak, CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yönetimleri ile Manisa'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

"BASIN MENSUPLARIMIZIN YAŞADIKLARI SORUNLARI FARKINDAYIZ"

İlk konuşmayı CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban yaptı. CHP'li Balaban, her koşulda kamuoyunu bilgilendirmek için çalışan gazetecilerin özlük haklarının verilmesi konusunda çağrı yaparak, "Basın mensuplarımız hak ettikleri değeri ne yazık ki görmüyor. Bizler, her zaman doğru habercilik yaparak halkın yanında olan gazeteci dostlarımızın yanındayız" dedi.

Millet ittifakı Belediye Başkanları da gazetecilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, ilçelerinde yaptıkları çalışmaları kamuoyuna aktaran gazetecilerle iletişimi güçlendirmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz da gazetecilerin yaşadıkları sorunlarla ilgili konuştu. İYİ Partili Eryılmaz, "Umuyorum ki Cenab-ı Hak gazetecilerimize enflasyon sorununun ortadan kalktığı, Türkiye'nin refaha kavuştuğu haberlerini yazmayı nasip eder. Basın mensuplarımızın sahada ve kurumlarında yaşadıkları sorunları farkındayız ve milletvekillerimiz aracılığıyla konuyu hem TBMM'ye taşıyor, hem de Genel Merkezimiz nezdinde çalışmalar yapıyoruz. Bizlerin her zaman yanında olan ve sesimizi duyuran basın mensuplarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Program, gazetecilerin soruları ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

whatsapp-image-2022-01-19-at-15-14-32.jpegwhatsapp-image-2022-01-19-at-15-14-33.jpegwhatsapp-image-2022-01-19-at-15-14-36.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar