İYİ Parti Muğla: "Erken değil, derhal seçim"

İYİ Parti Muğla: "Erken değil, derhal seçim"
İYİ Parti Muğla İl Yönetimi; ilçe başkanlarının da katıldığı yılın ilk toplantısında, geçen yılda yaşanan ekonomik ve siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

"Erken değil, derhal seçim"

GÜNBOYU - ATA SEVGİ

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığından verilen bilgiye göre;  İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe toplantı sonrası yaptığı açıklamada;  “Toplantımızın ana gündemi i 2022’ye damgasını vuran zamlar, emeklilere yapılan düşük maaş artışının hayat pahalılığı karşısındaki durumu, Kavaklıdere’den Seydikemer’e kadar tüm ilçelerimiz de yaşanan sorunlar ve ilçe teşkilatlarımıza gelen şikâyetler oldu.  Görünen o ki,  Seydikemer’de ki üreticimizin de, Kavaklıdere’de ki Bakırcılarımızın da, Yatağan’daki Mermercilerimizin de, Bodrum, Marmaris, Fethiye’deki Turizmcilerimizin de, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz’deki Narenciyecilerimiz ve seracılarımızın da, Milas’ta Zeytin Üreticileri ve Hayvancılık yapan süt üreticilerimizin de ve dahi Ula, Datça, Menteşe’de tüm sektörlerdeki vatandaşlarımızın  sürekli artan maliyetlerden  mağdur olduğu, artık vatandaşlarımızın da dayanacak gücü kalmadığı gün gibi ortada.

c2136579-a30c-467f-94d1-0af31181edd3.jpg

 İşini devam ettirmek isteyen esnaf, sürekli  yükselen maliyetlerle ile nasıl başa çıkacağını bilmiyor, üretici ham madde ve enerji, sulama, akaryakıt ve işçi maliyetinin altında ezilmekte. Tüketici zaten aybaşı nasıl gelecek bilemiyor, kredi kartları icralık durumda. İlçe Başkanları arkadaşlarımız kendilerine gelen en çok sorunun “ seçimin ne zaman olacağı” olduğunu dillendirerek,   bu hükümetin  ne zaman gideceğini sordular.   Biz de vatandaşlarımızla aynı görüşü paylaşarak;  “Erken değil, Derhal Seçim Olmalı!” diyoruz.  Sayın Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde bir kadro hareketi olan partimizin liyakatlı Başkan yardımcıları her geçen gün projelerini bir bir açıklıyor. Bizde İl Başkanlığımız ve İlçelerimizle;  Muğla’da adım adım dolaşarak, bu projeleri anlatacağız. Sorunlar var biliyoruz ve  bu sorunların tamamını “Biz Çözeriz” dedi.

d4098319-24c6-4289-8910-ddb157895a0d.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar