İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik’ten Akşener’e hakaret eden Aziz Üstel’e sert cevap

İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik’ten Akşener’e hakaret eden Aziz Üstel’e sert cevap
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e hakaret içerikli bir yazı yazan Star gazetesi yazarı Aziz Üstel'e sert tepkide bulundu. 

Star yazarı Aziz Üstel'in, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Cumhurbaşkanı AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, "Netanyahu’ya benzetmesine" ilişkin yazdığı yazıda tepki çeken ifadeler kullandı.

Akşener'in açıklamasına köşesinde yanıt veren Star gazetesi yazarı Aziz Üstel, Akşener’e genelev patronu Matild Manukyan’ı hatırlatarak, "Ben sizi Manukyan'a benzetsem ne dersiniz hanımefendi" diye yazdı.

İYİ PARTİLİ ÇELİK'TEN SERT PEKİ

İYİ Partili Ahmet Çelik, Star gazetesi yazarı Aziz Üstel'in Meral Akşener'i Manukyan'a benzetme imasına sert tepkide bulunarak, "Aziz Üstel, manukyanın mahdumu olarak kendine yakışanı yaptın" dedi.

elik-001.png

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ise, "Manukyan’ın tüm müşterileri hanenizi ziyaret etmiş olsalar, ancak senin gibi bir ahlaksızı peydah edebilirlerdi. Terbiyemi muhafaza edeyim diyorum ama bir türlü bırakmıyorsunuz ki!.." diyerek Üstel'e tepki gösterdi

musavat.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar