İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz’dan Manisalılara teşekkür

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz’dan Manisalılara teşekkür
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Manisa ziyaretinde gösterilen sevgi seli dolayısıyla tüm Manisalılara teşekkür etti. 

GÜNBOYU-MERT DEMİR 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa’da Turgutlu, Şehzadeler ve Akhisar ilçelerinde esnaf ziyareti düzenledi. Ziyarette Manisalılar, İYİ Parti lideri Akşener’i coşkuyla karşıladı. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, gösterdikleri teveccüh için tüm Manisalı hemşehrilerine teşekkür etti.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Genel Başkanımız, güneş kadın sayın Meral Akşener, Manisamıza gelerek bizleri onurlandırdı. Genel Başkanımız hem merkez ilçemiz olan Şehzadeler’de, hem de Turgutlu ve Akhisar ilçelerimizde esnaf ziyaretleri düzenledi. Esnafımızın sorunlarını dinleyen Genel Başkanımıza adeta bir sevgi seli vardı. Esnaf ziyaretlerini adeta bir mitinge dönüştüren Manisalılara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bu güveninizi ve sevginizi boşa çıkarmayacağız. Yorulmadan, dur durak bilmeden çalışarak sizlere layık olacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener’e, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkanımız Koray Aydın’a, milletvekillerimize, GİK üyelerimize, Genel Merkez yöneticilerimize, bizleri en iyi şekilde ağırlayan Akhisar Belediye Başkanımız Besim Dutlulu ve Turgutlu Belediye Başkanımız Çetin Akın’a, İlçe Başkanlarımıza, İl ve İlçe Yönetimlerimize ve parti üyelerimize de bizleri onurlandırdıkları için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. İYİ Parti ilk seçimde iktidar olarak Türkiye’ye huzuru, refahı, barışı ve bereketi getirecek.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2021-12-09-at-10-42-39.jpegwhatsapp-image-2021-12-09-at-10-42-40.jpegwhatsapp-image-2021-12-09-at-10-42-41.jpegwhatsapp-image-2021-12-09-at-10-42-41-1.jpegwhatsapp-image-2021-12-09-at-10-42-42.jpegwhatsapp-image-2021-12-09-at-10-42-42-1.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar