İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar müjdeyi duyurdu

İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar müjdeyi duyurdu
İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, Maltepe Meydanı Yayalaştırma Projesi’nde İBB Ulaştırma Komisyonu’na ulaşan projelerinin İBB Meclisi kararıyla kabul edildiğini duyurarak, “Bu karar ile Maltepe’nin yıllardır devam eden trafik sorununa yönelik çok ciddi bir çözüm ortaya koyulmuştur” dedi.

GÜNBOYU – BAŞAK ÇETİN

Başkan Bayraktar tarafından yapılan açıklamanın tamamında şu ifadelere yer verildi;

Kuruluşundan bu yana kadar farklı iftiralara maruz kalan ve bir demokrasi mücadelesi veren İYİ Parti’miz, 2019’da gerçekleşen yerel seçimlerde ülkenin kötüye gidişatının durdurulmasında büyük rol oynamış ve demokrasiyle birlikte millete hizmet ülküsünü yerine getirebilme fırsatını elde etmiştir.

2019 yerel seçimlerinin ardından hiçbir görüş, siyasi parti, inanç ve mezhep ayırt etmeksizin, bağlı bulunduğumuz ilçelerde ve kentlerde milletimize hizmet etmek için var gücümüzle mücadele etme kararı aldık. Bizim mücadelemiz, yalnızca doğrudan hizmeti sağlayabilme değil; milletin taleplerini kamuoyu önüne taşıma ve meselenin ilgili kurumlarca halledilmesi için toplumsal talepleri aktarma misyonunu da taşımaktadır.

Farklı konu başlıklarında gördük ki; bizim yalnızca dinlediğimiz sorunlar, ülkedeki iktidarı elinde tutan parti ve diğer ilgili kurumların temsilcileri tarafından anında hallediliyor. Biz bundan hiçbir zaman rahatsızlık duymadık. Önceliğimiz, her zaman vatandaşımızın sorunlarının giderilmesidir.

Millete hizmet yolunda tıkanıklığa ve sorunların halledilememesine yol açacak hiçbir faaliyetin içinde olmayacağız. Ayrıca, gerek ilçe belediye meclisinde gerekse İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde, Maltepe’miz için her türlü mücadeleyi vermeye de devam edeceğiz.

Nitekim mücadelemizin en büyük kazanımlarından birini, Maltepe’nin yıllardır devam eden sorunlarından birini gidererek gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

16 Eylül 2021 Perşembe günü gerçekleştirilen İBB Meclisi’nde, Maltepe İlçesi, Bağdat Caddesi-Atatürk Caddesi kesişimi altgeçit projesine ilişkin 1/5000-1/10000 Ölçekli NİP-UİP tadilatı gündeme gelmiş ve İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanımız Sayın Yağız Bayraktar’ın direktifi ve İYİ Parti İBB Meclis Üyemiz Sayın Uluer Kaya’nın takibiyle, konu gündemde tutulmuştur.

“Maltepe Meydanı Yayalaştırma Projesi” olarak da bilinen ve birkaç gün önce İBB Ulaştırma Komisyonu’na ulaşan proje, bir diğer Meclis Üyemiz Sayın Suat Sarı’nın sunumu ve diğer üyeleri bilgilendirmesine müteakiben, İBB Meclisi kararıyla kabul edilmiştir.

Bu karar ile Maltepe’nin yıllardır devam eden trafik sorununa yönelik çok ciddi bir çözüm ortaya koyulmuştur. Ayrıca yoğun araç trafiği ile beraber insan trafiğinin de oldukça yoğunlaştığı bu hatta, yayaların güvenle ve sıkışıklığa mahal vermeden kullanabilecekleri bir alan da ortaya çıkacaktır. Konum itibariyle araç trafiğinin fazla olduğu bir hat ve güzergâh olması sebebiyle de farklı bağlantı yollarındaki trafik sorununun hafifletilmesi için de bu proje önemli bir fırsattır.

İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı olarak, Maltepe’mizin bu sorununa yönelik kapsamlı bir çaba yürütmekten ve bu çabanın sonucunu verdiğini görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Daima millete hizmet yolunda mücadele etmeye, gereksiz siyasi polemiklere girmemeye, vatandaşın sorunlarına çözüm üretemeyen kısır tartışmalara dâhil olmamaya devam edeceğiz.

İYİ Parti, vatandaşa hizmet yolunda elde ettiği bu fırsatı kullanmaya devam edecektir.

Bu kapsamda, konunun en başından beri takipçisi olan İlçe Başkanımız Sayın Yağız Bayraktar’a, İBB Meclis Üyelerimiz Sayın Uluer Kaya’ya ve Sayın Suat Sarı’ya teşekkür ediyor, Maltepe halkı için son gücümüze kadar çalışacağımızın sözünü tekrar veriyoruz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar