İYİ Parti Lideri Meral Akşener Tokat'ta: "Ayrıştırıcı dili reddediyoruz."

İYİ Parti Lideri Meral Akşener Tokat'ta: "Ayrıştırıcı dili reddediyoruz."
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tokat'ta vatandaşlarla bir araya geldi. 21 aydır neden kapı kapı esnaf gezdiğini açıklayarak, "Dikkat edin, uzun bir zamandır Türkiye'de oculuk buculuk üzerinden çok kolay oy alınıyor Vatandaşı vatandaşın karşısına, komşuyu komşunun karşısına dikildiği bir siyasi dili hep birlikte reddediyoruz." açıklamasında bulundu.

GÜNBOYU - SAVAŞ KALKAN VE HURŞİT GÖZÜBEK

Meral Akşener Tokat'ta vatandaşlara hitap etti. Esnafın önemine değinen Akşener, esnaf ziyaretleri sırasında yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti: "O esnaf dükkânlarında dinlediğim dertler, o esnaf dükkânlarında müşteri olarak bulunan işsiz gençlerin anneleri, gübre alamayan ilaç alamayan çiftçinin gözyaşları, atanamayan gençlerimizin umutsuzluğu, tencere kaynatmakta zorlanan kadınların derdi... Bütün bu dertlerle hem dert olup bunun içine siyasi çıkarı koymadan; kamuoyu gündemine getirmeyi kendimize görev saydık."

whatsapp-image-2021-10-14-at-16-00-50.jpeg

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konuşması şöyle:

"Seçim dışında özne o esnafın kendisi. O esnaf dükkânlarında dinlediğim dertler, o esnaf dükkânlarında müşteri olarak bulunan işsiz gençlerin anneleri, gübre alamayan ilaç alamayan çiftçinin gözyaşları, atanamayan gençlerimizin umutsuzluğu, tencere kaynatmakta zorlanan kadınların derdi... Bütün bu dertlerle hem dert olup bunun içine siyasi çıkarı koymadan; kamuoyu gündemine getirmeyi kendimize görev saydık.

21 aydır sizden öğrendiklerimizi meclis gündemine getirdik.

Sizlerin derdine, bizleri yönetenlerin dikkatini çekmeye çalıştık. Üstüne pandemi geldi sizden öğrendiklerimizi öneri olarak sunduk.

Bir kısmı yapıldı bir kısmı yapılmadı ama; aman milletimiz feci bir duruma geçsin,  biz devletin başına geçelim diye bir dakika düşünmedik. 

Şimdi gelinen noktada konu nedir?

whatsapp-image-2021-10-14-at-16-00-52.jpeg

Dikkat edin, uzun bir zamandır Türkiye'de oculuk buculuk üzerinden çok kolay oy alınıyor. Vatandaşı vatandaşın karşısına, komşuyu komşunun karşısına dikildiği bir siyasi dili her birlikte reddediyoruz.
Esnaf gezme nedenim esnaf için müşteri velinimettir.  Dolayısıyla ey değerli milletim, millet velinimet değildir. Seçmen velinimettir.”

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar