İYİ Parti lideri Meral Akşener Ozan Arif'in kabrini ziyaret etti

İYİ Parti lideri Meral Akşener Ozan Arif'in kabrini ziyaret etti
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Samsun’da Türk milliyetçilerinin efsane Ozan’ı Arif Şirin’in anıt mezarını ziyaret etti.

Meral Akşener Ozan Arif'in kabrini ziyaret etti

Ozan Arif uzun süre gırtlak kanseri tedavisi görmüş 13 Şubat 2019’da hayata gözlerini yummuştu. Büyük sanatçının kabri başında İYİ Parti lideri Meral Akşener ve kurmayları dua etti.

OZAN ARİF ŞİRİN KİMDİR?

Ozan Arif Şirin Giresun'un Alucra ilçesine bağlı şimdiki ismi ile Yükselen eski adı ile Hapu köyünde 10 Haziran 1949`da doğdu. 1964'te, İstanbul'da bulunan Şemsi Yasıtman Saz Evi'nden 15 liraya aldı ilk bağlamasını… İşte belki de o gün başladı Ozan Arif olmaya. Yöresi ona pek çok şey öğretmiş, içindeki cevheri dışarı çıkarmıştı.

Güzel sanatlara yeteneği, şiire ilgisi ve özellikle şairliğe olan kabiliyetinden dolayı okul çağlarında şiir ve resim dallarında birincilikler ve ödüller almaya başlayan Ozan Arif`in başarıları hayatının ileriki yıllarında yöresel sınırları aşıp Türkiye genelinde de devam etti.

70'ler ve 80'ler boyunca doldurduğu kasetlerle, ülkücü camianın önemli sanatçılarından olmuş, sevgisini kazanmıştı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde uzun süre tedavi gören halk ozanı Ozan Arif Şirin, 13 Şubat 2019 günü hayatını kaybetmişti. Ozan Arif’in vefatı Türkiye’yi yasa boğmuştu.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar