İYİ Parti lideri Meral Akşener, Fırat Çakıroğlu Parkı'nı açtı!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Fırat Çakıroğlu Parkı'nı açtı!
İYİ Parti lideri Meral Akşener İzmir'deki konuşmasında, "EYT'lileri nasıl gündemde tuttuysak, bunları da gündem tutacağız. Kulağı sağır, gözü görmeyen ağaları, bunu duymaya, görmeye ve bu konuda konuşmaya zorlayacağız ve göreceksiniz başaracağız" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Meral Akşenerİzmir'de ziyaretlerini sürdürüyor. 2015 yılında Ege Üniversitesi'nde PKK'lılar tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adının verildiği parkın açılışını yaptı. Akşener, parkta bulunan Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıtına da karanfil bıraktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir'de ziyaretlerini sürdürüyor. İzmir programının üçüncü gününde, Aliağa ilçe başkanlığının açılışını yapan Akşener, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı'nın da açılışını gerçekleştirdi.

Akşener, Aliağa'da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve vatandaşlarla da sohbet ederken, partisinin ilçe başkanlığında da gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

Meral Akşener yaptığı açıklamada, "Bu memleket bizim, bu millet bizim diyerek, Anadolu'nun her şehrinin her ilçesini dolaşarak aldığımız talepleri kamuoyuna duyurmak üzere bir yeni tarzı siyaset belirledik. Yarın Çeşme'de tohum takas şenliğine katılacağım. Gıda dünyadaki en stratejik konudur. EYT'lileri nasıl gündemde tuttuysak, bunları da gündem tutacağız. Kulağı sağır, gözü görmeyen ağaları, bunu duymaya, görmeye ve bu konuda konuşmaya zorlayacağız ve göreceksiniz başaracağız." dedi. 

Akşener, asgari ücretlinin maaşının da vergiden muaf olması gerektiğini de belirterek, "Bunu devamlı söyleyeceğiz. EYT'lileri, 3600'ü devam söyleyeceğiz" dedi. 

FIRAT YILMAZ ÇAKIOĞLU PARKI'NI AÇTI

Akşener, İzmir ziyaretinin üçüncü gününde, Ege Üniversitesi'nde 20 Şubat 2015 tarihinde PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Fırat Çakıroğlu adının verildiği parkın açılışını yaptı. Akşener, parkın içerisinde yer alan Fırat Çakıroğlu anıtına karanfil bıraktı. Açılışa, İYİ Parti Milletvekilleri ve belediye başkanları da katıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar