İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ardahan'da yoğun ilgiyle karşılandı

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ardahan'da yoğun ilgiyle karşılandı
“Memleket Gezileri” kapsamında yurdun dört bir yanını il il, ilçe ilçe gezen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor. Ocak 2020’den beri vatandaşların sorunlarını dinleyen Akşener’in durağı Ardahan oldu.

ESNAF “HER ŞEY İYİ OLACAK” DEDİ 

Ardahan’da esnaf ziyaret eden Akşener esnafın durumunu sordu. Akşener’e esnafın cevabı ise  “Siz esnafın halini, durumunu bizlerden daha iyi biliyorsunuz. Millet İttifakı’nda bir problem yoksa işlerimiz bir şekilde devam eder. Bizim geleceğimiz olan çocuklarımız önemli. Her şey iyi olacak” dedi.


Meral Akşener’in  Pandemi sonrası işleriniz açıldı mı sorusuna cevap veren dönerci esnafı “Sıkıntılar elbette var. Pandemi döneminde devlet esnafa biraz destek olsun. Sayın cumhurbaşkanı bugün açıklama yapıyor bankaya gidiyorsun herhangi bir destek yok. Burası soğuk bir memleket. Elektrik faturası 3-5 gün geçtiği zaman TEDAŞ’daki yetkililer kapatmak için hemen tepemize biniyor. 

 

ardahan-aksener.jpg

Bunlar yanlış yapılan şeyler. İnanın halka hizmet bu değildir. Sayın cumhurbaşkanına sesleniyorum burası eksi 40-45 dereceye varan bir yerdir. Burayı Ankara, İstanbul ile bir tutmasın.” şeklinde konuştu. 

Yeniçağ'dan Halil Yatar ve Yeniçağ Ardahan'dan Yener UZUNGÜL ve Ayhan GÖKÇE imzasını taşıyan habere göre  Meral Akşener’in kredi borcunuz var mı? Sorusuna da cevap veren dönerci esnafı “Ben bu dükkanı açarken 400 bin lira para harcadım devletten de tek bir kuruş destek almadım. KOSGEB’den desteği kim alıyor biz almıyorsak. 

ardahan-aksener-2.jpg

Ben bugüne kadar devletten destek görmedim. Şimdi kredi kullanacağım krediyi dahi kendi imkanlarım ile kullanacağım. Devlet önce vergi veren esnafını korumalı. Ben bugün vergi vermezsem memur maaş alamaz. Önce esnafın korunması gerekiyor. Ardahan’ın nüfusu yanlış politikalar yüzünden azaldı. Rahmetli Özal döneminde 1-2 sene dahi elektriği ödemeyenlerin elektrikleri kesilmezdi. Devletin elektriği, doğalgazı kesmemesi gerekiyor.” 

Başka bir esnafa işler nasıl gidiyor sorusunu soran Akşener esnaftan “Siz esnafın halini, durumunu bizlerden daha iyi biliyorsunuz. Millet İttifakı’nda bir problem yoksa işlerimiz bir şekilde devam eder. Bizim geleceğimiz olan çocuklarımız önemli.” dedi. 

ardahan-aksener-3.jpg

Bu sözler üzerine Akşener Cumhur İttifakı’nın daha yumuşak bir ittifak olduğunu ifade ederek “Millet İttifakı daha rasyonel bir ittifak. Dolayısıyla sizin sorunlarınıza karşı daha farklı çözümlerimiz olacak. Kurumsal yapılarımızı biz muhafaza ediyoruz. Millet İttifakı olarak seçmenlerin taleplerine uygun bir tavır koyuyoruz. Hem CHP’de hem de bizde demokrasi var. Bizde kimse genel başkanlardan korkmuyor.” dedi. Esnaf da bu sözler üzerine “Her şey iyi olacak” dedi.  

ardahan-aksener-4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar