Meral Akşener, 'Anlat İstanbul'u dinleyecek

Meral Akşener, 'Anlat İstanbul'u dinleyecek
İYİ Parti Lideri Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Teşkilatı'nın yaptığı, "Anlat İstanbul" projesinin sonuçlarının açıklanacağı etkinliğe, parti heyeti ile birlikte yarın saat 10.30'da katılacak.

Uzun uğraşlar sonucu, vatandaşın sorun ve sıkıntılarını tespit etmek için İYİ Parti tarafından yapılan “Anlat İstanbul” projesi tamamlandı.

Etkinlik, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla, 28 Temmuz Perşembe yani yarın, saat 10.30''da İstanbul''da düzenlenecek. Programda ‘Anlat İstanbul’un sonuçlarının açıklanacak

Projeyi İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı yaptı.

Projeyi 25 Haziran''da tamamlayan teşkilat, yaklaşık 200 bin vatandaşla görüşerek hazırladığı raporu, Genel Başkan Akşener''e sundu.

Akşener, vatandaşın öncelikli olarak "yoksulluk", "sığınmacı", "uyuşturucu", "eğitim" ve "ulaşım" olarak belirlenen sorunlarının yer aldığı 14 başlıktan oluşan raporu, yarın kamuoyuyla paylaşacak.

Teşkilat, 15 Ağustos''tan itibaren vatandaşla bir araya gelerek, partinin, tespit edilen sorunlara yönelik çözüm önerilerini anlatacağı bir çalışma yapacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar