İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısı gerçekleştirdi

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısı gerçekleştirdi
Başkan Mısırlıoğlu basın toplantısına geçtiğimiz hafta sonu trafik kazasında hayatını kaybeden Taşoluk Belde nüfusuna kayıtlı dört vatandaşımıza Allah’tan rahmet dileyerek başladı.

GÜNBOYU EYYUP SABRİ YURDAER

Başkan Mısırlıoğlu ayrıca Pazar günü Sivas deplasmanında 3-0 mağlup iken 4-3 galip gelerek yüzümüzü güldüren Afjet Afyonspor’umuzu kutladı.
Başkan Mısırlıoğlu” Haftanın gündemi sizlerin de bildiği gibi çok yoğun. Tabi bizden önce diğer siyasi partilerin basın toplantıları aracılığıyla Afyon Belediyesi üzerinden Sayıştay raporları ile ilgili açıklamalar yapıldı.

Ben aynı konulara girerek tekrar yaparak ikinci baskı yapmak istemiyorum. Afyon Belediyesi neresinden tutarsanız elinizde kalıyor, şaşırmış vaziyetteler. Aynı şekilde Afyon Belediyesinin uhdesinde olan YÜNTAŞ şirketi de dallas dizilerini aratmayacak şekilde gündeme geldi. Allah akıl fikir versin. Afyonkarahisar’da tam bir saltanat yaşanmaktadır.

Halkımızın bir kısmı yoksullukla sefaletle mücadele etmektedir, kendilerine hizmet götürülmemektedir. Bu yoksulluk görüntüleri İktidar temsilcileri tarafından fulü bir şekilde görülmektedir. AKP gençlik kolları başkanı Afjet Afyon spor yönetimine hangi amaçla alınmıştır, bir menfaat sağlaması için mi alınmıştır. Bunu kendilerine sormak istiyoruz” dedi.

“Ekonomi gittikçe ağırlaşıyor” diyen Başkan Mısırlıoğlu” Sayın Cumhurbaşkanı sürekli Türk Milletine Nas’ı öne sürüyor. 20 yıldır bu ülkeyi Recep Tayyip Erdoğan’ın başında olduğu hükümet yönetmektedir. Bu sürede neler var derseniz,bu sürede hileli ihaleler var, rüşvet var, rant var, vurgun var, yolsuzluk var. Ne ararsanız var, bunların hiç biri Nas’a uymuyor.85 milyon vatandaşımızın içerisinde yüzde onu ayrı tutarsak sicili bozulmamış insanımız yok. Vatandaşımızın bankadan para alacak halimi kaldı. Kredi alabilecek sicili sağlam insan bırakmadınız. Bankalar emeklimize, asgari ücretlimize kredi vermiyor. Yapılan işler milletimizin lehine işler değil, aklınızı başınıza alın. Siz sizden olmayanları ötekileştirerek siyasi rant elde ediyorsunuz. Bu üslubunuzdan vaz geçin” dedi.

 Başkan Mısırlıoğlu” Bakın elimde bir gazete kupürü var.1926 yılında tarihte bu gün Kurtuluş savaşından yeni çıkılmasına rağmen ekonominin giderek düzelmesi ile tüm ununu, buğdayını, yiyeceğini kendisi üreten Türkiye’de ekmek fiyatlarına 30 para indirim yapılmış. Savaştan çıkmış bir Cumhuriyetin kendi kendine yetebildiğini ifade eden bir haberdir. Belediye hizmetlerinde kimlere iltimaslar yapıldığını biz biliyoruz. Bunları buradan açıklamak istemiyorum. Buradan Belediye Başkanını ve yönetimini uyarıyorum. Afyonkarahisar Belediyesi'nde kişiye özel bazı iltimaslar geçildiği; projelerin ruhsat aşamasında bazı isimler hızlı bir biçimde ruhsat alırken; bazı vatandaşların aylarca ruhsat alımı için bekletildiği söylentilerini duyuyoruz. Bunlar doğrumu açıklayın” diye ifade etti.

“İnşaat; ülkemizin en önemli istihdam kaynaklarından biridir. Hükümetin yanlış ekonomi politikaları yüzünden de inşaat maliyetleri gerek dolar ile birlikte; gerek de küresel enflasyon sebebi ile günden güne artmaktadır” diyen Başkan Mısırlıoğlu” Haliyle geç kalınan her inşaat hem istihdam gecikmesine; hem de vatandaşların ciddi ekonomik kaybına yol açmaktadır. Bu söylenti doğru mudur? Dün İl özel idaresince bir okul yapım ihalesi yapıldı. Bu ulusal ve yerel basında duyuruldu ancak hiçbir firma bu ihaleye talip olmadı. Çünkü artık kimse maliyeti tutturamıyor. İhaleyi alsa bile ekonominin düştüğü durum nedeniyle zarar edeceğini biliyor. İş almak demek batmak demek. Ülkeyi getirdiğiniz durum ortada” dedi.

Başkan Mısırlıoğlu” Sizin kefiliniz olduğunu söyleyen küçük ortağınız Genel Başkanımıza ve partimize sataşmaktan geri durmuyor. Kendisinin kirli mazisini bir anda unutuyor. Küçük ortak bu fotoğrafta gördüğünüz gibi HDP ile kol kola. Hafızalarımızda yer eden bu görüntüler milletimiz tarafından unutulmayacaktır. Bizlere ülkücülükten, milliyetçilikten dem vuranların kirli, mazisi bu. Kimse kusura bakmasın, önce kendileri aynaya baksınlar, İYİ Partiyi terör örgütü temsilcileri ile yan yana göremezsiniz, yan yana getirmek sizin haddiniz değil. Bu fotograf karesinde görülenler, Sayın Merak Akşener değil Devlet Bahçeli’nin kendisidir. Ülkücüleri kandırmayın, ülkücülerin aklıyla alay etmeyin. 

Ahmet Türk’ü hapishaneden çıkarmak Sayın Bahçeli’nin fikridir. Kendisini hasta ölecek diye hapisten çıkardınız, aynı Ahmet Türk bir yıl sekiz ay sonra yapılan seçimde aday oldu ve görevden aldığınız Belediye Başkanlığını kazandı. Ahmet Türk’ü Meral Akşener’mi çıkardı. Afyon Belediyesinde çalışan ülkücüleri işten çıkaran Belediye Başkanına diyeceğiniz yok, İYİ Partililere ip diyecek kadar küçülüyorsunuz. Sizin vekilleriniz önce Afyon’a gelecek Afyon’a neler kazandırıyorlar onları anlatacak” diye belirtti.
“Güneş balçıkla sıvanmaz, güneşin olduğu yerde ampule gerek yoktur “ diyen Başkan Mısırlıoğlu” Karayolları alt geçidinin açılışı dün yapıldı, trafiği rahatlatır umarım. Sayın Belediye Başkanına kavşak çalışması nedeniyle teşekkür ediyorum. Biz yapılan güzel çalışmaları takdir edecek kadar erdemli bir partiyiz. İktidara yürüyoruz, İYİ Parti yapılan anketlerde Afyonkarahisar’da birinci partidir. Hedefimiz olan yüzde elli oyu Afyonkarahisar’da alacağız inşallah” diyerek basın toplantısını sonlandırdı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar