İYİ Parti halkın sorunlarını yerinde dinliyor

İYİ Parti halkın sorunlarını yerinde dinliyor
İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or'un başkanlığında, Kadın Kolları Başkanı Mesude Cömert, STK Başkanı Rahmi Ayaz, Teşkilat Başkanı Erhan Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül, Kalkınma Politikaları Başkanı Mehmet Bibal ve hukuk işlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Can Burak Kaymaz'ın katılımıyla, Hankendi Beldesi'ne halkın sorunlarını dinlemek üzere bir ziyaret gerçekleştirildi.

GÜNBOYU EYLÜL KAYA

Koparuşağı, Kelmahmut, Selli, Cumhuriyet ve Hankendi köylerine yapılan ziyaretler neticesinde halka bir dokunup bin ah işiten İYİ Parti üyeleri, yaşanan ekonomik sıkıntıyı bir kez daha net bir şekilde görmüş oldu.

hankendi-1.jpg

Belde olmalarına rağmen ekonomik krizi iliklerine kadar hissettiğini söyleyen Hankendililer, merkezde devlet eliyle yapılacak köy evlerinin hala belirsizliğini koruduğunu ve belde sakinlerinin de ilgisizlikten ve muhatab bulamadıklarından bu kışı da konteyner kentte geçireceklerini söyledi.

hankendi-2.jpg

Kendilerini ziyarete gelen dört iktidar partisi vekilinin Cumhurbaşkanına yanlış bilgi verdiğini söyleyen Hankendi halkı,  vekillerin her şeyin teslim edildiğini belitseler de ortada teslim edilen köy evi olmadığını, mağduriyetlerinin dizboyu olduğunu dile getirdi.

İYİ Parti üyelerini son derece mütevazi ve sıcak bir şekilde karşılayan Hankendi halkı, yaşadıkları sorunlardan kurtuluşu İYİ Parti'nin deneyimli kadrolarında gördüklerini söyledi.

hankendi-5.jpg

Sorunlarının dinlenmesinden ve karşılarında muhatap bulmaktan memnuniyet duyan halk, İYİ Parti kadrosu vasıtasıyla Meral Akşener'e selamlarını ve sevgilerini iletti.

hankendi-6.jpghankendi-7.jpghankendi-8.jpghankendi-9.jpg

hankendi-10.jpghankendi-11.jpghankendi-12.jpghankendi-13.jpg

hankendi-14.jpghankendi-15.jpghankendi-16.jpghankendi-17.jpg

hankendi-18.jpghankendi-19.jpghankendi-20.jpghankendi-21.jpg

hankendi-22.jpghankendi-23.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar