“Şiir okumakla ekonomi düzelmez”

“Şiir okumakla ekonomi düzelmez”
İYİ Parti Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel, Kütahya ziyaretinde ekonominin geldiği boyutu anlattı. Yüksel, paranın pul olduğunu, daha önce böyle sonuçları olan bir krizin yaşanmadığını açıkladı.

GÜNBOYU - Kütahya /  Gökhan Güler

Ünzile Yüksel’in konuşmasının satır başları şu şekilde:

"Mahalle mahalle köy köy geziyoruz. Gittiğimiz her yerde 3 sorun karşımıza çıktı. 1.si ekonomi, 2.si geçici sığınmacılar, 3.sü de genç işsizlik. Çok rahatlıkla açlık yok, iş beğenmiyorlar diyebilmek için vicdanın kör olması lazım. Ekonomi boş şiirlerle çözülmez.

”20 YILDIR ÇÖZÜLMEYEN SORUNLAR İÇİN SABREDİLMEZ”

Sabredin 2023 diyorlar. 20 yılda çözemediğini gelecek 20 yılda nasıl çözmeyi vaat edebilirsin. Yaptıklarınızı 20 yılda gördük. Çözüme yönelik uygulaması olmayan, yaptığı uygulamanın da ekonomide kötü sonuçlar doğurduğu bir süreç yaşıyoruz. Bunu ekonomi bilimcilere gerek kalmadan bizzat halk şuan yaşıyor. Gençlerimizin işsiz olduğu, kadınlarımızın can güvenliğinin olmadığı bir yönetim tarzıyla karşı karşıyayız. Aksini söyleyen ispatlansın!

”BU KRİZDEN DAHA KÖTÜSÜ BU ZAMANA KADAR YAŞANMADI”

Uygulanan ekonomik politikanın yanlış olduğu ortadayken, direnildiğine göre hata yada kusur diyemezler. Kötü ekonomik model kasten ve isteyerek yapılan uygulamadır. Bu kadar ekonominin kötü olduğu bir dönem yaşamadık biz. Eskiden de ekonomik krizler yaşıyorduk. Paramızın bu kadar hiç, maliyemizin bu kadar boş olduğu bir dönem yaşamamıştık. 128 milyar dolar nerede dendiğinde insanlar suçlu sayılıyor”.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar