İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Büyükçekmece'de esnafı ziyaret etti!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Büyükçekmece'de esnafı ziyaret etti!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Büyükçekmece Belediyesi ile birlikte korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanları adına yapılan hatıra ormanına zeytin fidanı dikti. Akşener daha sonra esnafları ziyaret etti.

Akşener: Her gittiğimiz yerde bununla karşılaşıyoruz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Hasan Akgün’le görüşen Akşener sonrasında Büyükçekmece Belediyesi tarafından korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanları için yapılan hatıra ormanına zeytin fidanı dikti.

Akşener, virüsle mücadelede yaşamını yitiren sağlık çalışanlarının “meslek şehidi” sayılmasını istediklerini hatırlattı.

evgodiexyaa43zt.jpg


"HER GİTTİĞİMİZ YERDE BUNUNLA KARŞILAŞIYORUZ"


Akşener daha sonra Büyükçekmece’de esnafın sorunlarını dinledi. Bir esnaf lokantasına giren Akşener işletmede kaç kişinin çalıştığını sordu.

evfh0xxwqayjode.jpg

Cumhuriyet'ten Leyla Kılıç'ın haberine göre, daha önce altı kişiyle çalıştığını söyleyen işletme sahibi, “Sayımız üçe düştü. Yüzde 80 oranında olan üretimi azaltmak zorunda kaldık. Ayrıca kredi borçlarını ödemekte zorlanıyoruz” dedi. Bunun üzerine Akşener de “Her gittiğimiz yerde bununla karşılaşıyoruz. Esnafın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

"SALLAYIN DÜŞECEK"


Aynı dükkân içindeki bir yurttaş ise “Meral Hanım sallayın, sallayın düşecek... Damattan devam” diyerek Akşener’e seslendi. Akşener ise gülerek, “Sallıyoruz gördüğün gibi. ‘Silkele başkan düşecekler’” yanıtını verdi. Akşener daha sonra Esenyurt’a geçerek burada da esnafın sorunlarını dinledi. 

 

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar