19 Mayıs için video paylaşan Akşener, 'Kim olduğunu hatırla'' dedi

19 Mayıs için video paylaşan Akşener, 'Kim olduğunu hatırla'' dedi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 9 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir video ile kutladı.

19 MAYIS'I BÖYLE KUTLADI: DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM!

Siyasi parti genel başkanlarından 19 Mayıs mesajları gelmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabı üzerinden 9 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir video paylaşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''''Sen; Cumhuriyetin esas sahibi ve bekçisi! Kim olduğunu hatırla'''' notu düştü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu video paylaşımında;

Gençlere, Mustafa Kemal Atatürk’ü ve 1919 ruhunu hatırlatarak;

“Ey Türk istikbalinin evladı! Daha 25 yaşında, Vatan ve Hürriyet Cemiyeti’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk’ü hatırla! Samsun’da atılan o ilk adımı, 1919 Ruhunu hatırla! Hatırla ki; onlardan güç alasın. Emanetine sahip çıkasın. Umudun ateşi olasın. Mankurtlaşmış ruhlar etrafını kuşatsa da; damarlarındaki asil kanı asla unutma. Sen; Cumhuriyetin esas sahibi ve bekçisi! Kim olduğunu hatırla! Gücünü hatırla! Hatırla, hatırla, hatırla!” sözleriyle seslendi.

1919 ruhunun, Türk gencinin tarihsel rolü çerçevesinden değerlendirildiği videoda;

Osmanlı modernleşmesinden bu yana ortaya konan özgürlük ve demokrasi mücadelesi; Ziya Gökalp, Ahmet Rıza, Nezihe Muhiddin, Şehit Öğretmen Kubilay ve Tıbbiyeli Hikmet gibi Türk modernleşmesinin öncü isimleri yürüttükleri mücadele üzerinden anlatıldı.

ANITKABİR''İ ZİYARET ETMİŞTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün gerçekleştirdiği TBMM İYİ Parti Grup Toplantısı sonrasında beraberindeki gençlerle birlikte Anıtkabir''i ziyaret ederek, Özel Defteri imzalamıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar