İYİ Parti, Erdoğan'dan beklediği müjdeyi açıkladı

İYİ Parti, Erdoğan'dan beklediği müjdeyi açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın açıklaması beklenen müjdeye ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, partisinin beklediği müjdeyi açıkladı.

İYİ Parti, beklediği müjdeyi açıkladı

AKP Genel Bakşanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın açıklaması beklenen müjdeye ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, partisinin beklediği müjdeyi açıkladı.

Enerjide dışa bağımlılığın egemenliğimizi zayıf hale getirdiğini belirten Ağıralioğlu, "İnşallah böyle bir sondaj çalışmasının haberini bekliyoruz" diye konuştu.

BEKLEDİKLERİ MÜJDEYİ AÇIKLADI

Kendilerinin beklediği müjdeye ilişkin de açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanını yarın müjdeleyeceği konu nedir, bazı gazetecilerimiz yazılar yazdılar bu konuyla ilgili. Sondaj çalışmalarını hassasiyetle takip ediyoruz, enerjide dışa bağımlılığımız egemenliğimizi zayıf hale getirebiliyor. Ekonominizi mahvederim twitlerinin konusu haline getirebiliyor. İnşallah böyle bir sondaj çalışmasının haberini bekliyoruz. Ben Cumhurbaşkanının Cuma günkü açıklamasını şöyle yapmasını arzu ederim; Partili Cumhurbaşkanlığı sistemi memleketin yükünü çeksin diye getirdik ama 2,5 yıllık karnesine baktık çok zayıf oldu dolayısıyla bu sistemden dönüyorum, yüzde 51’in değil yüzde 100’ün cumhurbaşkanı oluyorum. Memleketi ortak akılla yönetmeye bismillah diyorum. Kamunun merkezine liyakatı koyuyorum, Üniversiteleri, kütüphaneleri, spor alanlarını memleketin en kalabalık yerleri yapmaya söz veriyor, hapishaneleri boşaltacak bir programı tatbik etmeye söz veriyorum. Damadımı evine yolluyorum buraya nezaret edecek, Türkiye Cumhuriyeti’nin ekonomisini ayağa kaldıracak insanları biraraya getiriyor memleketin yükünü kaldırmaya teşebbüs ediyorum. Bunların üstüne bir de diyorum ki, size milyarlarca küp rezervi olan bir sondaj müjdesi veriyorum. Bu memleketi ayağa kaldırmak için gerçekten güzel bir takdimdir."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar