İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, teşkilat olarak gerçekleştirdikleri etkinlikleri değerlendirdi

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, teşkilat olarak gerçekleştirdikleri etkinlikleri değerlendirdi
İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Sayın Mevlüt OR, gazetemize son günlerde Elazığ İYİ Parti İl Teşkilatı olarak gerçekleştirdikleri etkinlikleri değerlendirdi.

GÜNBOYU EYLÜL KAYA

24 Ekim 2021 tarihinde İstanbul’da düzenlenen İYİ Partinin 4. Yıl dönümü kutlamalarına pandemi kısıtlamalarından dolayı iki otobüs ile Elazığ’dan katıldıklarını ifade eden İl Başkanı Mevlüt OR,  İYİ partiye ülkemizde olduğu gibi aziz şehrimiz Elazığ’da da halkımız tarafından büyük teveccühün olduğunu ve 5 Kasım 2021 tarihinde Genel Başkanımızın Elazığ ziyaretinde de bunun çok iyi göründüğünü ifade etti.

Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER 5 Kasım 2021 Cuma günü Bingöl’e gerçekleştirdiği ziyaret sonrası şehrimize geldi. Daha öncesinde paylaştığımız program çerçevesinde ilk önce Kovancılar ilçemize gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu. Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER daha sonra karayolu ile Elazığ merkeze hareket etti. 

Yüzlerce araçlık bir konvoyla ilimiz merkezine gelen Cesurlar Hareketinin Lideri Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER Gazi caddesinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Binlerce kişi “BAŞBAKAN AKŞENER” sloganları attı, meşaleler patlattı. Kısa bir süre halkımızı selamlayan Genel Başkanımız parti otobüsünde vatandaşlarımıza seslendi. Genel Başkanımız konuşmasında şunları söyledi: “İşin içinde alın terini gördük, hakkı gördük ve haklıyı gördük.  Sadece o gördüklerimi sizlerle kamuoyuyla paylaştım. 

Onların derdine ben çözüm ürettim. Arkadaşlarım çözüm üretti. İstedik ki bizim çözümlerimizi bizi yönetenler yerine getirsin. O çözümler sizin için çözümlerdi. Dolayısıyla onlar iyi yapsın artısı da onlara yazsın. Ama bunun yerine bu ağalar tembelliğe alışmış. Gördüm ki şuculukbuculuk üzerinden oy almak yan gelip yatmak müşterinin eli nimettir diyen müşterinin tersine seçmenin eli nimettir demek yerine, kaşının altında niye gözün var, gözünün üstünde neden kaşın var diyerek bizi birbirimizle dövüştürmek hoşlarına gitmiş. Ama artık yemezler. Biz beraber el ele verip seçmenin elini nimet yapacağız Allah’ın izniyle. Benim gibi buraya gelip bütün başkanlar bütün siyasetçiler gelip karşıma geçinceye kadar çalışacağım. Ne yaparlarsa yapsınlar sizle beraber el ele verip milletimizi velinimet yapacağız” dedi. 

Daha sonra konuşmalarına devam eden İYİLİK HAREKETİMİZİN LİDERİ Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER “Dayısı olan ayısı olan tanıdıklar üzerinden en iyi kadroları alan yandaşlar yerine sen işsizsen, üniversiteyi bitirip ortada kalmışsan çıkar isteyen sensin kazığı yiyen sensin. Biz dertlerinize çözüm üreterek rekabet edeceğiz. Bizim çözümlerimizi beğenip bize oy vereceksiniz. Başkasının çözümlerini beğenip başkasına oy vereceksiniz. Ama sadece yapacağınız şey sizinle ilgili olan çalışmaları ödüllendirmek olacak. Kimsenin işine yaramayan ne olduğu belirsiz nutuklar atıp ondan sonra ceplerini doldurup sizin vergilerinizle hırsızlık yapıp sizi aç bırakarak gökdelen dikenler Elazığ’ı yiyenler çırak çıkacak”. Genel Başkanımız halkımızı bu yoksullukla baş başa bırakan Hükümetin çeşitli danışmanlara verdiği 4-5 maaşın da hesabını soracaklarını iletti. 

elazig-1.jpgelazig-2.jpgelazig-3.jpgelazig-5-001.jpg

elazig-4.jpg
  
 
İlimizden oldukça memnun bir şekilde ayrılan Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’e İYİ Parti İl Teşkilatı olarak büyük bir özveri ile akademik camianın da desteği alınarak hazırlamış olduğumuz Elazığ’ın Sorunları başlıklı kitapçık ve İl Teşkilatımızın son 2 yılda yapmış olduğu gezilere yönelik fotoğrafların olduğu kitapçık da takdim edilmiştir. Ziyaret sonrası Genel Başkanımız bizzat İl Başkanımızı arayarak tüm teşkilata tekrar teşekkür etmiştir. İl Teşkilatımız üzerine düşeni yaparak Genel başkanımıza Elazığ’ı, Elazığ’ı da Genel başkanımıza mahcup etmemiştir.  

Elazığ İl Teşkilatı olarak Genel Başkanımızın önderliğinde İYİLİK HAREKETİNİ her kesime anlattıklarını ifade eden İl Başkanı Mevlüt OR, son zamanlarda yapmış olduğu İl bazlıbazı etkinlikleri de gazetemize anlattı. 

Öncelikli olarak Genel İl Teşkilatı ve Gençlik Kollarımızda tekrar yapılanmaya giderek İl Teşkilatımızı daha da güçlendirdik. Yeni oluşturduğumuz Gençlik Kolları Teşkilatının Elazığ’daki gençlere İYİLİK HAREKETİNİ çok iyi anlattıklarını, sıkıntılarına çözüm arama noktasında destek olduğunu ve üye yapma çalışmalarını da son derece yüksek sayılarda gerçekleştirdiklerini belirtmek isterim. Gençlik Kolları teşkilatı ile yaklaşık yüzer kişilik topluluktan oluşan birkaç toplantı yaptığımı belirtmek isterim. İl Teşkilatı olarak sadece toplantılarla değil esnaf gezileri ve Fidan Dikme gibi bazı etkinlikleri bu haftalarda yaptıklarını belirtti.13 Kasım 2021 Cumartesi günü Elazığ ili Keban İlçesi Altıyaka KöyündeKöy Muhtarımız Sayın Yılmaz GÖKALP’ın yer tarifi ile heyelan tehlikesi olan bir bölgede yaklaşık 150 kök Çam Fidan Dikimi gerçekleştirilmiştir. 

elazig-fidan.jpgelazig-fidan-2.jpg
  
 
İlimizden oldukça memnun bir şekilde ayrılan Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in ziyaret ettiği Kovancılar İlçesi ve Elazığ Merkez Gazi Caddesindeki esnaflara İYİ Parti İl Teşkilatıolarak teşekkür mahiyetinde ziyaretlerimiz de oldu. Ayrıca caddelerde vatandaşlarımızla ayaküstü sohbetlerimiz oldu. Sadece Genel Başkanımızın ziyaret ettikleri esnaflar değil diğer esnaflarımıza da ziyaretlerimiz oldu.

elazig-esnaf.jpgelazig-esnaf-2.jpg
  
  
Son günlerde yenilenen İl Teşkilatı üyelerimizin destekleri ile üye sayılarımız oldukça fazlalaştı, bu durumdan dolayı hem kendim hem de İl Teşkilatı olarak çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. 
  

elazig-katilim.jpgelazig-katilim-2.jpgX
  
Ülkemizi ve şehrimizi 19 yıldır yöneten bu iktidarın ve ittifak ortaklarının Elazığ’da artık bir karşılığı olmadığını GÜNEŞ’Lİ GÜNLERİN YAKIN olduğunu belirtmek isterim diyen İL Başkanı Mevlüt OR, tüm etkinliklerimizi hem kişisel hem de İl Teşkilatımızın sosyal medya hesaplarından paylaştıklarını, Elazığ’ın sahipsizliğini yıkacaklarını ve ülkeyi İYİ’lerin yönetmesi için elimizden gelenin fazlasını İL TEŞKİLATI olarak yapacaklarını belirtti.

 Son olarak Teşkilatım adına tüm hemşehrilerime tekrar teşekkür ederek, saygı ve hürmetlerimi sunarım.

 İYİ Parti Elazığ İl Başkanı   Mevlüt OR

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar