İYİ Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ömer Koyuncu'dan eğitime destek

İYİ Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ömer Koyuncu'dan eğitime destek
İYİ Parti İlçe Başkanı Koyuncu, Ceylanpınar'da bir okula öğrencilere derslerinde yardımcı olması adına “Eğitim seti aldı ve bir sınıfa klima taktırdı”

GÜNBOYU AHMET MARAL

Başkan Ömer Koyuncu, yaptığı açıklamada “Ceylanpınar gibi küçük ilçelerde eğitim gören öğrencilerin eğitimleri sırasında karşılaştıkları çeşitli sorunların yanında yeterli yardımcı kaynak bulamamanın ve sıcaklarda ders yapmanın da ayrı bir sıkıntı olduğunu bildiğimden, yaptığım girişimler sonucu Ceylanpınar'da öğrenim gören öğrencilerimize destek talebinde bulundum. 

Sağolsun onlar da bu talebimize olumlu cevap verdiler. 

ceylanpinar-2.jpg

Çocuklarımızın eğitim seviyesini yükseltmek ve başka yerlerdeki öğrencilerle aynı imkanlar içerisinde derslerine ve hayata hazırlanmalarına bir nebze de olsa katkıda bulunmak bizleri mutlu edecektir. İmkanlarımız dahilinde bu tür sosyal faaliyetlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

ceylanpinar-1.jpg

Okul Müdürü, Ömer Koyuncu tarafından teslim edilen eğitim dokümanları ve klimayı  alırken duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Öğrencilerimizin çoğunluğunun maddi durumu iyi olmayıp ders çalışmak için yardımcı doküman sıkıntısı çekmektedir. 

ceylanpinar-3.jpg

Bu bağışla birlikte en azından doküman ihtiyacımızın bir kısmı giderilmiş ve bir sınıfımız Ceylanpınar’ın aşırı sıcaklarından etkilenmeden ders yapma imkanı bulmuş  oldu.

ceylanpinar-6.jpg

Bu duyarlılığınızdan dolayı okulumuz adına teşekkür eder, başkalarına da örnek olmasını dilerim” dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar