İYİ Parti: Bu filmin neresi sizi rahatsız etti?

İYİ Parti: Bu filmin neresi sizi rahatsız etti?
İYİ Parti’nin 19 Mayıs için hazırladığı reklam filmi sadece Kanal D ve CNN Türk'te yayınlanmadı.

İYİ Parti, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla TV'lerde yayınlanmak üzere bir reklam filmi hazırlattı. 30 saniyelik filmde, Bandırma vapuru, güvertesinde Atatürk ve Atatürk'ün “Türk medeniyeti atinin ufkundan yeni bir güneş gibi doğacaktır” sözleri yer aldı.

Reklam filmi, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in “Hüznümüzde bir, sevincimiz de bir. Dünümüz de bir, yarınımız da bir. Birlikte atıyor yüreklerimiz. Çünkü aynı gemideyiz” sözleriyle sona erdi.

İYİ Parti'nin filmi Kanal D ile CNN Türk'te yayınlanmadı. Aynı kutlama filmi  NTV, Star, FOX TV, Show TV, Habertürk, Beyaz TV, Ülke TV, KRT, Halk TV, Tele-1, Cem TV ve TV 100'de yayımlandı.

-Bütün kanallardan teklif istedik. Cuma günü fiyatlarını gönderdiler biz onayladık. Pazartesi günü 'yayınlayamacağız' dediler. 'Niye?' dedik. Hukuk birimimizden geçmedi dediler.

-Diğer 12 ulusal kanalın hukuk birimizden geçen bir reklam filmi burdan neden geçmedi anlamış değiliz.... Burdan Yıldırım Demirören'e soruyorum

-İçinde Bandırma vapuru, Atatürk ve sonunda genel başkanımızın  birlik ve beraberlik mesajı var. ‘Aynı gemideyiz' sözü de Cumhurbaşkanının sıkça kullandığı kelimedir.

-Bu reklam filminin niçin rahatsız olundu? Atatürk'ten mi, Bandırma vapurundan mı, Karadeniz'den mi, birlik ve beraberlik çağrısından mı? Siz hangi kayığa bindiniz de aynı gemide olmaktan rahatsız oldunuz?

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar