İYİ Parti Beylikdüzü’nden Kavaklı Mahallesine esnaf ziyareti

İYİ Parti Beylikdüzü’nden Kavaklı Mahallesine esnaf ziyareti
İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Karapınar Yönetim kadrosuyla birlikte kalabalık bir grubla Kavaklı Mahallesinde Esnafları ziyaret etti. 

GÜNBOYU-MUSTAFA KAPLAN

Kavaklı Mahallesi'nde esnafı tek tek ziyaret edip hal ve hatırlarını soran Başkan Karapınar ve beraberindeki grup kapısını çaldıkları esnaflara İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selam ve sevgilerini ilettiler. 

Ziyaret esnasında sorunlarını dinlediği esnafın; ekonomik sıkıntılardan muztarip olduklarını söylemeleri üzerine Erol Karapınar, "Kimse yılların birikmiş sorunlarına mucizeyle anında bir çözüm beklemesin.  Ülkemizde hukuku, adaleti, şeffaf yönetimi ve liyakati esas alan bir anlayışla iktidara talibiz" dedi. Karapınar, ancak bu anlayışla ekonomik sorunların çözüleceğini belirtti.

İYİ Parti olarak yapılan güzel işlere, projelere ve hizmetlere değil, "Ranta Karşı" olduklarını dile getiren Başkan Karapınar, mevcut iktidar döneminde özellikle bellli yandaş firmalar aracılığıyla hazine garantili döviz kredilerle gerçekleştirilen uçuk maliyetli projelerde yapılan yanlışlarla sonuna kadar mücadele edeceklerini ve hukuku işleteceklerini ifade etti.

whatsapp-image-2021-10-03-at-12-41-52.jpegwhatsapp-image-2021-10-03-at-12-41-52-2.jpegwhatsapp-image-2021-10-03-at-12-41-53.jpegwhatsapp-image-2021-10-03-at-12-41-53-1.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar