İYİ Parti 4. yılını kutluyor... Kutlama programının detayları belli oldu

İYİ Parti 4. yılını kutluyor... Kutlama programının detayları belli oldu
Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti'nin 4. kuruluş yıl dönümü, 24 Ekim Pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde kutlanacak.

26 Ekim 2017’de kurulan ve Türk siyasetine yeni bir soluk getiren İYİ Parti, 4. yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Kurulduktan kısa bir süre sonra girdiği erken seçime TBMM’ye giren İYİ Parti, Türk siyasetinde de dengeleri değiştirdi. Gündeme getirdiği sorunlarla siyasetin gündemini belirlemede ana aktörlerden biri haline gelen ve son dönemde anketlerde oyları yükselen tek parti olarak dikkat çeken İYİ Parti, kuruluşunun 4. yılını kutlayacak.

İYİ Parti'nin 4. kuruluş yıl dönümü kutlaması 24 Ekim Pazar günü saat 13.30 İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

İYİ Parti’nin yıl dönüme ilişkin gönderilen davetiyenin metninde, “İYİ Parti ailesi, bundan 4 yıl önce, Türkiye’nin her alanda baş gösteren sorunlarına karşı bir güneş gibi doğdu. Bugün ise, adil düzen ve hür toplum için Ömer’in adaleti yolunda, Atatürk’ün gösterdiği hedefe doğru, ilk günkü kararlılıkla ve her gün daha da büyüyerek, güçlenerek yürüyor.” ifadelerine yer verildi.

6881000e-c344-49a1-989a-460c038a33a7.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar