Ivanka Trump'tan cami ziyareti

Ivanka Trump'tan cami ziyareti
ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, topuklarına kadar inen parlak kıyafeti ile dünyanın en büyük camilerinden birini ziyaret etti. Başını siyah bir örtüyle kapatan Trump'ın ayağında çorap olmaması dikkat çekti.

ABD Başkanı Donald Trump'ın kıdemli danışmanı ve kızı Ivanka Trump Küresel Kadınlar Forumu'na katılmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nde Şeyh Zayed Camii'ni ziyaret etti.

Uluslararası haber ajansları Reuters ve AP, ABD Başkanı Donald Trump'ın kıdemli danışmanı ve kızı Ivanka Trump'ın fotoğraflarını peş peşe dünyaya servis etti. ABD Başkanı Donald Trump'ın kıdemli danışmanı ve biricik kızı, Küresel Kadınlar Forumu'na katılmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nde. Öğle saatlerinde Abu Dabi'de boy gösteren Ivanka Trump, topuklarına kadar inen parlak bir kıyafet giymeyi tercih etti.

ŞEYH ZAYED CAMİİ'Nİ ZİYARET ETTİ

ABD Başkanı'nın kızı otelinden ayrılıp korumalarıyla birlikte Louvre Abu Dabi Müzesi'ne gitti. Burada bir grup kadınla bir araya gelen ABD Başkanı'nın kızı, daha sonra müzeyi gezdi. Ivanka Trump'ın asıl sürprizi ise, kentteki Şeyh Zayed Camii'ni ziyaret etmesi oldu.

Dünyanın en büyük camilerinden biri olan mabedi gezerken yetkililerden bilgi aldı. Caminin süslemelerine dokunan Ivanka Trump'ın başını siyah bir örtüyle kapatması ve çorap giymemesi dikkat çekti. Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde yarın başlayacak Küresel Kadınlar Forumu'nda Ivanka Trump bir konuşma yapacak. 

5e47fec255428717180ea4e4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar