Ivana'dan 'maske' konusunda sert tepki

Ivana'dan 'maske' konusunda sert tepki
Tokat’taki güzellik salonları arasında yerini alan bir Epilasyon ve Güzellik Merkezi’nin açılış törenine ünlü manken İvana Sert’in ‘yüzde doksan maskesiz, bu şekilde olmaz’ sözleri ile tepki gösterdi.

GÜNBOYU SAVAŞ KALKAN

Bir Epilasyon ve Güzellik Merkezi sahibi Hatice Şimşek  gerçekleşen açılış töreninde davetlileri ile yakından ilgilenirken İvana Sert büyük bir ilgi gördü.

Tokat Yeni Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sezai Demir, Tokat Berberler Kuaförler Güzellik Salonları Esnaf Odası Başkanı Turan Ulaşlı, yeni iş yerinin açılışı vesilesiyle hazır bulundular ve kurdeleyi İvana Sert ile birlikte kestiler.

vana-1.jpg

Güzellik Salonu açılışı vesilesiyle Tokat’a gelen İvana Sert gördüğü manzara karşısında ‘yüzde doksan maskesiz bu şekilde olmaz’ sözleri ile tepki gösterdi.

vana-2.jpg

Sert, konuşmasına şöyle devam etti. “Tokat güzel bir şehir. İki dağ arasında bir şehir. Daha çok eski konakların ruhunun bulunduğu bir yer.

vana-4.jpg

Tokat tam benim sevdiğim tarzda bir şehir. Sivas’a da gittim ama Tokat’ın ruhu daha farklı geldi. Şimdilik açılış için buradayız. Ama yakında tekrar geleceğiz.” dedi.

vana-5.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar