İtalyan basını duyurdu! Vedat Muriç gidiyor...

İtalyan basını duyurdu! Vedat Muriç gidiyor...
Vedat Muriç ile de görüşen Lazio tecrübeli golcü ile bonuslarla birlikte 2 milyon 550 bin Avro karşılığında 5 yıllık anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'de Vedat Muriç adım adım Lazio'ya gidiyor.

İtalyan ekibi temsilcilerinin sarı lacivertlilere ilk teklifi 15 milyon Avro artı bonuslar olmuştu. Fenerbahçe'nin bunu az bulması üzerine rakamı yükselten Lazio son olarak 18 milyon Avro'luk teklif iletti. İki kulüp arasındaki görüşmeler son aşamaya geldi.

Ajansspor'un haberine göre, Vedat Muriç ile de görüşen Lazio tecrübeli golcü ile bonuslarla birlikte 2 milyon 550 bin Avro karşılığında 5 yıllık anlaşmaya vardı. Kulüplerin anlaşmasından sonra Kosovalı golcü İtalyan ekibi ile sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe Vedat'ı geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'dan 3.5 milyon Avro'ya transfer etmişti. İki kulübün anlaşması gereği Karadeniz ekibi bir sonraki satışın kar payından yüzde 15'ini kasasına koyacak. Buna göre Vedat'ın satışından Çaykur Rizespor 2 milyon 175 bin Avro kazanacak.

İtalyan medyasından Sky Sport Italia, Corrierre dello Sport ve La Gazzetta dello Sport önemli gazeteler iki kulübün anlaştığını yazdı.

26 yaşındaki forvet geride kalan sezonda 32 maçta Fenerbahçe forması ile 15 gol 5 asistlik performans sergiledi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar