İtalyan bakan Matteo Salvini'den Papa'ya gönderme!

İtalyan bakan Matteo Salvini'den Papa'ya gönderme!
İtalya İçişleri Bakanı Matteo Salvini, kendisini çekiştiren kadının koluna vuran Papa Francis'i taklit ettiği video, sosyal medyada en çok izlenenler arasında yer aldı.

Katolik Hristiyanların lideri Papa Francis'in yılbaşında elini sert şekilde kendisine çeken bir kadının koluna vurmasını, İtalya İçişileri Bakanı Matteo Salvini taklit etti.

İtalya'da Haziran 2018 - Eylül 2019 ​​arasında koalisyon hükümetine ortak olarak Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı görevlerini yapan Matteo Salvini, Papa'nın kadına vurarak 2019'u sonlandırmasının parodisini yaptığı bir video çekti.

680 BİNDEN FAZLA İZLENDİ

Sosyal medya hesaplarında paylaştığı video sadece Instagram'da 680 binden fazla kez izlendi.

Karlarla kaplı dağ başında çekilen videoda, Lega partisinin lideri eğlenceli şekilde yürürken görülüyor. Kız arkadaşı Francesca Verdini tarafından canlandırılan çılgın bir hayranı aniden atılıp Salvini'yi kolundan çekiyor. Sinirli çıkışlarıyla tanınan aşırı sağcı lider, vuracakmış gibi kolunu kaldırıyor, ama sonuçta eliyle kadının yanağına okşuyor. Çift kahkahalar atarken video bitiyor. 

83 yaşındaki Papa Francis ise yılbaşında Vatikan'daki Aziz Petrus Meydanı'nda hacıları selamlarken kendisini çekiştiren kadının koluna vururken görüntülenmişti.  

Malum olay için de özür dileyen Arjantinli Cizvit Papa "Ben dahil hepimiz pek çok kez sabrımızı kaybediyoruz, kötü örnek oluşturduğum için özür dilerim" dedi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar