İstifa ederek sahneden çekilen Berat Albayrak'ın muhteşem bir dönüşe hazırlandığı konuşuluyor

İstifa ederek sahneden çekilen Berat Albayrak'ın muhteşem bir dönüşe hazırlandığı konuşuluyor
Kulislere göre, Bakanlar Mehmet Muş ve Mahmut Özer'in atanmasında etkili olduğu ileri sürülen Berat Albayrak, daha etkili bir makama getirilecek.

GÜNBOYU KÜLİS

Bir gece sosyal medyada yayınladığı mektupla Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa ettikten sonra ortadan kaybolan Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati'yle birlikte görüntülenmesi kulisleri yeniden hareketlendirdi.

ALBAYRAK'A YAKIN İSİMLER

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan görevden alınması ile yerine Berat Albayrak'ın yakınlığı ile bilinen Mehmet Muş getirilmişti. Aynı şekilde atanan Bakan Yardımcıları da Berat Albayrak'a yakın isimlerdi. Şimdi siyasi kulislerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Cumhurbaşkanından affını isteyerek ayrılması ile yerine Bakan Yardımcısı Mahmut Özer atanması konuşuluyor.

Mahmut Özerinde bugüne kadar geldiği görevlerin hepsinde Berat Albayrak'ın desteği olduğu ifade ediliyor. Yine atanan Bakan Yardımcıları da Berat Albayrak'a yakın isimler. Merkez Bankası Başkanlığı'na getirilen Şahap Kavcıoğlu da Berat Albayrak'ın koruma alınında bulunuyor.
Bu gelişmeleri değerlendiren kaynaklar, Berat Albayrak'ın Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı'na getirileceğine kesin gözüyle bakılıyor...

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar