İşte şefleri şaşkına çeviren MasterChef Güzide'nin sırrı!

İşte şefleri şaşkına çeviren MasterChef Güzide'nin sırrı!
MasterChef, final haftasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Güzide'nin başarılı tabaklarının sırrı, Somer Şef'in sorusuyla ortaya çıkarması gündeme bomba gibi düştü.

MasterChef, final haftasında heyecanla izlendi. Dün akşam yayınlanan bölümünde elenen isim de belli olması çokça konuşuldu.

3 etaplı oyunun sonunda, yarışmanın favori ismi gösterilen yarışmacı Ekin, en düşük puanı alarak Masterchef'ten elendi.

Eleme gecesine Güzide damga vurdu.

İş adamı eşi, 7 milyonluk villası ile sosyal medyayı sallayan Güzide Mertcan'ın, final haftasındaki başarısı şeflerinini dikkatini çekmeyi başardı.

640xauto-1-031.jpg

Güzide, bir kaç hafta öncesine kadar tabaklama konusunda en kötü isimdi. Final haftasında resmen bir sıçrama yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

Somer şef sonunda tespiti koydu ve "Güzide profesyonel bir şef tutup ders mi aldın? " şeklinde sorarak, ve "Bunda utanacak ya da yanlış bir şey yok.." ifadelerini de ekledi.

640xauto-2-016.jpg

Güzide'nin başını önünü eğip sessiz kaldığı görüldü. Güzide'nin bu hareketinin de  tespitin haklı olduğunu ortaya koydu.

Sosyal medyada birçok kişi de Somer Şef'in bu tespitini doğru bulduğu ifade etti. Güzide'nin özel şef tuttuğu iddia edilse de kendisi sadece "Şefim çok çalışıyorum!" diyip gülümseyerek yanıt verdiği görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar