İşte Fenerbahçe'nin 10. transferi!

İşte Fenerbahçe'nin 10. transferi!
Süper Lig'de yeni sezon sahasında oynayacağı Gazişehir Gaziantep maçıyla açacak olan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı.

Yaz transfer döneminin hızlı takımlarından Fenerbahçe'de çalışmalar tam gaz devam ediyor. Zanka'nın açıklanmasının ardından transferde bir süre sessiz kalan sarı-lacivertlilerde tekrar hareketlilik başladı. 

Uzun süredir Sırp futbolcu Aleksandar Kolarov'u takıma dahil etmeye çalışan sarı-lacivertlilerde tecrübeli futbolcu için Roma'ya yapılan teklifin reddedilmesi sonrası transfer askıya alındı.

Kolarov'un yanı sıra orta saha ve forvet takviyesi de yapmak isteyen sarı-lacivertliler, 10. transferini de bitirmek üzere. İşte Fenerbahçe'nin transfer gündemine dair son gelişmeler.

Süper Lig'de alternatifli kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de son hamle Beşiktaş'ın da transfer listesinde bulunan Khouma Babacar oldu.

İtalyan gazeteci Nicolo Shira'nın haberine göre sarı-lacivertli ekip Sassuolo'nun golcüsü Babacar için satın alma opsiyonlu kiralama teklifini iletti.

Kolarov transferinde çıkmaza giren Fenerbahçe, B planını devreye soktu ve Lazio'nun Danimarkalı sol beki Rıza Durmisi ile söz kesti.

Football Italia'nın haberine göre; sarı-lacivertliler, Marsilya ve Brondby ile girdiği Durmisi yarışını kazandı.

Lazio, geçen sezon 7.5 milyon Euro'ya aldığı sol beki Fenerbahçe'ye kiralayacak. Arnavut asıllı oyuncu, 180 maçta 10 gol attı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar