İstanbul'da ünlü iş insanın oğlunun intiharında şok detay

İstanbul'da ünlü iş insanın oğlunun intiharında şok detay
İstanbul Sarıyer'de meydana gelen olayda ünlü iş insanı Ali Armağan'ın oğlu A.M.A lüks villalarında intihar etmişti. Şok olayla ilgili kahreden detay ortaya çıktı.

İstanbul Sarıyer'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda ünlü iş insanı Ali Armağan'ın evinden silah sesleri yükseldi. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, Armağan'ın 14 yaşındaki oğlu A.M.A'nın intihar ettiğini belirledi. Haberi alır almaz olay yerine gelen baba Armağan'ı yakınları zor sakinleştirdi. 

Polisin yaptığı araştırmaya göre, anne ve babası boşanmış olan A.M.A, yaklaşık 20 gündür babasının yanında kalıyordu. Hürriyet'in haberine göre psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen A.M.A’nın intihar etmeden önce babasını telefonla arayarak, bir süre sohbet ettiği ve telefonu kapatmadan önce, “Babacığım seni çok seviyorum.” diyerek telefonu kapattığı ve bu görüşmeden kısa süre sonra intihar ettiği belirlendi.

A.M.A’nın Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemenin ardından düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verileceği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar