İstanbul'da üç ilçede dev çete operasyonu!

İstanbul'da üç ilçede dev çete operasyonu!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstanbul'un üç büyük ilçesinde çete operasyonu gerçekleştirdi. Gözaltına alınan üç kişi tutuklandı.

Büyük çete operasyonu!

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, üç ilçede çetenin faaliyet gösterdiği bilgisine ulaştı. Polis ekipleri bilgileri değerlendirerek şüphelileri takibe aldı. Şüphelileri otomobil ile hareket halinde durduran polis ekipleri arama yaptı. Yapılan aramalarda piyasa değeri 350 bin lira olan ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve 160 adet fişek ele geçirdi. Şüpheli gözaltına alındı 

istanbulda-3-ilcedeki-cete-operasyonu-kamerada-9141-dhaphoto8.jpg


SİLİVRİ VE BÜYÜKÇEKMECE'YE DE OPERASYON!

Şüphelinin verdiği ifade sonrası polis ekipleri, çetenin Büyükçekmece ve Silivri'de de faaliyet yürüttüğü bilgisine ulaştı. Büyükçekmece'de yapılan ev aramasında 2 adet pompalı tüfek, Silivri'de ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda ise 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet pompalı tüfek ve 160 adet fişek ele geçirildi. Operasyon sonucunda toplam 6 kişi gözaltına alındı.

Gözaltı işlemleri tamamlanan 6 kişiden 3'ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakılırken, 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan kişilerin, farklı suçlardan da kaydı olduğu öğrenildi.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar