İstanbul'da kumarhane baskını! Çok sayıda...

İstanbul'da kumarhane baskını! Çok sayıda...
Bakırköy'de ihbar üzerine, kumarhaneye çevrilen bir işyerine baskın yapıldı. Polis kumar oynadıkları tespit edilen 12 kişi ile aralarında kurpiyer, garson, otopark görevlisi gibi çalışanların bulunduğu toplam 24 kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul'da kumarhane baskını! Çok sayıda...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Florya’da kısa süre önce açılan bir kumarhane olduğunu belirledi. Ahlak ve Kumar Büro Amirliğine bağlı ekiplerin bölgede yaptığı çalışmalarda kısa süre içinde kumarhanenin yeri tespit edildi. Şenlikköy Mahallesi, Yaşar Kemal Sokak üzerinde bulunan işyerine 11 Kasım 2020 tarihinde baskın yapıldı. Saat 23.00’de operasyon için düğmeye basan ekipler içeri girdiklerinde “Casino” şeklinde dizayn edilerek kumarhaneye çevrilen işyerinde Rulet ve Teksas Pokeri oynandığını belirledi.

24 KİŞİYE GÖZALTI 

Polis kumar oynadıkları tespit edilen 12 kişi ile aralarında kurpiyer, garson, otopark görevlisi gibi çalışanların bulunduğu toplam 24 kişiyi gözaltına aldı. Polis işyerinde yaptığı incelemede bir adet rulet masası, 1190 adet oyun pulu, 23 deste oyun kartı ele geçirdi. Polis gözaltına alınan kişilere korana virüs salgını ile ilgili alınan tedbirlere uymamak, kumar oynamak ve oynatmak suçlarından para cezası kesti. Öte yandan kumarhaneyi işleten şüpheli ile iki krupiye hakkında adli işlem başlatıldı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar